Informatii despre hotel

Micul hotel de familie Saint Spyridon este situat in apropierea orasului Kassiopi, in nordul insulei. Are un total de doar 24 de camere si ofera astfel posibilitatea de a petrece o vacanta linistita, netulburata, cu acces la plaja cu pietris si centrul orasului Kassiopi, care se afla la aproximativ 800 de metri de hotel. Hotelul ofera camere sub forma de garsoniere si, de asemenea, apartamente concepute pentru un numar mai mare de persoane. Ambele tipuri de camere sunt dotate cu o bucatarie mica. Statia de autobuz este situata la 100 de metri de hotel.

Distanta

plaja: 450 maeroport: 35 km Kerkyracentru: 0,8 kmoptiuni de cumparaturi: 100 m

Descrierea camerei

Studio, superioraer conditionat (contra cost)baie/toaleta (uscator de par)frigiderchicinetaseif la receptie (contra cost)televiziune prin cablubalcon sau terasaPatut la cerere gratuit)camera dupa renovaregarsoniere pentru 2 si 3 persoaneAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Suita, 1 dormitor: o camera mai spatioasa, pentru pana la 4 persoane.Apartament, 2 dormitoare, 4 paturi: 2 camere, pana la 4 persoane.Apartament, 2 dormitoare, 5 paturi: 2 camere, pana la 5 persoane.

Descrierea hotelului

receptierestaurantbar langa piscinapiscina cu apa dulce (sezlonguri si umbrele gratuite)piscina pentru copiiWi-Fi (gratuit in zonele publice)loc de parcare (gratuit, in limita disponibilitatii)conexiune la internet contra cost

Descrierea plajei

pietrissezlonguri si umbrele contra cost

Mese

Mic dejunMic dejun continentalDemipensiuneMic dejun si cina tip bufet

Categoria oficiala

3 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa platiti taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Saint Spiridon, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate