THe Koala Garden

Maspalomas Spania
de la
EUR 2438 00 EUR
2 adulti
Sejur Gran Canaria - THe Koala Garden, cu plecare din Budapesta

Oferind o piscină in aer liber deschisă pe tot parcursul anului și un solar, Hotelul THe Koala Garden se află in orașul Maspalomas din regiunea Gran Canaria, la 2,1 km de Aqualand Maspalomas și la 3 km de plajă.

Fiecare cameră are televizor, iar unele camere oferă aer condiționat. Anumite camere includ zonă de relaxare, unde oaspeții se pot destinde după o zi plină. Toate camerele au baie privată. Hotelul THe Koala Garden oferă WiFi gratuit in toate zonele sale.

Oaspeții au la dispoziție un restaurant și un bar la proprietate. In imediata apropiere a proprietății se află centre comerciale, piața locală și zone de recreere. Recepția este deschisă non-stop.

Hotelul THe Koala Garden oferă, de asemenea, o sală de sport și un teren polivalent. Cei mici au la dispoziție o zonă de joacă acvatică și un club al copiilor la proprietate.

Farul din Maspalomas este la 3,2 km de Hotelul THe Koala Garden, iar Parcul Palmitos se află la 8 km. Aeroportul din Gran Canaria se găsește la 28 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre THe Koala Garden, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate