Sejur Puglia - Hilton Garden Inn Lecce, cu plecare din Bucuresti

Hilton Garden Inn, situat la doar 15 minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului Lecce pune la dispoziție o sală de sport și o piscină in aer liber. Parcarea in aer liber este gratuită, iar cele mai apropiate plaje se află la 15 minute de mers cu mașina.

Camerele moderne de la Garden Inn Lecce au TV LCD și paturi ajustabile automat, un scaun ergonomic și WiFi gratuit. La centrul de afaceri cu program nonstop se oferă și acces gratuit la internet.

Personalul poliglot de la Hilton Garden Inn Lecce poate facilita inchirierea de autoturisme și organizarea de excursii și tururi locale. La un cost suplimentar se oferă un serviciu de transfer spre și dinspre centrul istoric sau Aeroportul Brindisi.

Oaspeții se pot relaxa in aer liber, la piscină, pot utiliza nonstop sala de sport sau se pot destinde in centrul de wellness cu saună și baie turcească.

Restaurantul Cube servește un mic dejun american, precum și preparate tipice din regiunea Puglia, la pranz și la cină. Localul Pantry Pavillion, cu program nonstop oferă gustări și băuturi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hilton Garden Inn Lecce, Puglia - Bari, Italia

Verifica tarife si disponibilitate