Elounda Bay Palace

Isl Crete Lassithi, Greece
isl. Crete-Lassithi vezi pe harta

Locatie

 

Camere


Splendid Club
Splendid Classic Rooms Mountain View (există camere conectate)
Splendid Classic Rooms Side Sea View (există camere conectate)
Splendid Classic Rooms Sea View (există camere conectate)
Splendid Superior Bungalows Side Sea View (există camere conectate)
Splendid Classic Bungalows Sea View with Shared Pool
Splendid Deluxe Rooms Sea View (există camere conectate)
Splendid Deluxe Bungalows Sea View (există camere conectate)
Splendid Family Rooms Garden View (2 Classic Rooms MV)
Cazare Splendid Club
Splendid Classic Rooms Mountain View (~ 28 mp) Dormitor, baie de marmură și balcon, canapea ca pat suplimentar. Există camere conectate.
Splendid Classic Rooms Side Sea View (~ 28 mp) Dormitor cu pat dublu sau două paturi de o persoana, baie de marmură și balcon. Există camere conectate.
Splendid Classic Rooms Sea View (~ 28 mp) Dormitor cu pat dublu sau paturi twin, o baie de marmură și balcon cu vedere la mare. Există camere conectate.
Splendid Superior Bungalows Side Sea View (~ 35 mp) Dormitor cu pat dublu, combinat cu o zonă de living în plan deschis, baie de marmură, unele cu duș separat; curte cu acces la grădină, lângă piscina centrală. Există camere conectate.
Splendid Classic Bungalows Sea View Shared Pool (~ 26 mp) Situate pe a doua sau a treia linie de la mare. Dormitor cu pat dublu mare pe o platformă de beton, baie de marmură cu duș separat și terasă care duce la o piscină încălzită comună pentru două sau trei bungalouri.
Splendid Deluxe Rooms Sea View (~ 30 mp) Design elegant, stil modern. Dormitor cu pat dublu sau paturi twin, baie de marmură, balcon sau terasă. Există camere conectate.
Splendid Deluxe Bungalows Sea View (~ 30 mp) Bungalouri renovate, dormitor cu pat king-size și canapea, baie cu duș separat, unele cu baie suplimentară. Camerele au balcon sau terasă sau acces la gazon, cu vedere magnifică la golf. Există camere conectate.
Splendid Family Rooms Garden View (~ 55 mp) (2 Classic Rooms MV conectate) Camere spațioase, ideale pentru familii, constând din 2 dormitoare cu pat king-size și paturi twin, două băi de marmură. Gold club
Gold Family Suites Garden View (Open Plan)  
Gold Superior Bungalows Front Sea View with Shared Pool 
Gold Suites Bungalow Executive Pool View 
Gold Suites Deluxe Sea View 
Gold Suites Luxury Sea View Shared Pool (exista camere conectate) 
Gold Junior Suites Bungalows Front Sea View Shared Pool  
Gold Villas Mediterranean Front Sea View with Private Pool Cazare Gold Club
Gold Family Suite Garden View (~ 40 mp) Plan deschis, dormitor cu pat king-size și zonă de living cu canapea, baie cu TV (unele camere au două băi).
Gold Superior Bungalows Front Sea View Shared Pool (~ 30 mp) Vedere magnifică la mare, pat dublu mare, baie de marmură și terasă care duce la o piscină comună pentru 7 bungalouri.
Gold Suites Bungalow Executive Pool View (~ 60 mp) Situate în grădina de lângă piscina principală. Dormitor cu pat dublu mare, living separat, 2 băi (una cu o cadă cu jacuzzi și duș separat, a doua cu duș), terasă care se deschide într-o curte împrejmuită. Unele camere au o bucătărie mică în sufragerie.
Gold Suites Deluxe Sea View (~ 55 mp) Situate în clădirea principală. Dormitor în plan deschis și cameră de zi (în unele camere, camerele sunt separate de o ușă). Camerele au una sau două băi cu jacuzzi, duș separat și TV mic. Unele camere au o baie de aburi. Balconul are vedere la golful Mirabello.
Gold Suites Luxury Sea View Shared Pool (există camere conectate) (~ 50 mp) Situate aproape de mare, cu vedere la golf. Plan deschis, dormitor cu pat king-size și living, baie spațioasă cu lumină naturală, cadă jacuzzi, TV, duș separat, care poate fi folosit ca si cameră de aburi. Terasa care duce la piscina comună încălzită pentru 4 suite.
Gold Junior Suites Bungalow Front Sea View Shared Pool (~ 60 mp) Situate pe malul mării, cu vedere panoramică la Golful Mirabello. Designul camerelor combină în mod ideal confortul si luxul. Dormitor cu pat dublu mare, living separat, baie spațioasă cu cadă jacuzzi, duș separat, care poate fi folosit ca si cameră de aburi și o cameră de toaletă separată cu duș. Terasa spre o piscină încălzită, comună pentru o suită și un bungalou.
Gold Villas Mediterranean Front Sea View with Private Pool (~ 65 mp) Situate pe malul mării, cu vedere panoramică la mare, în stil mediteranean. Dormitor cu pat dublu, living separat, baie spațioasă cu jacuzzi, TV și duș separat și terasă mare, cu vedere la piscina încălzită cu hidromasaj. Platinum Club
Platinum Club Suites Penthouse Panoramic Sea View
Platinum Club Suites Presidential Private Heated Pool
Platinum Club Suites Grand Front Sea View with Private Heated Pool
Platinum Club Suites Palace Front Sea View Private Pool Heated Pool / Gym
Cazare Platinum Club
Platinum Suites Penthouse Panoramic Sea View (~ 250 mp) 3 dormitoare. Situate la ultimul etaj al noii clădiri a hotelului,ferestre panoramice și terasa oferă o vedere magnifică asupra golfului Mirabello. Se compune din 3 dormitoare, living de lux, masă mare și bucătărie complet utilată, 3 băi de marmură cu jacuzzi și cameră de aburi și toaletă suplimentară pentru oaspeți.
Platinum Suites Presidential Private Heated Pool (~ 100 mp) Suita prezidențială cu două etaje este situată lângă mare, cu vedere magnifică asupra golfului Mirabello. La etajul inferior există o cameră de zi mobilată luxos, sufragerie cu o masă mare, dressing, baie cu marmură, terasă de lemn, care se deschide intr-o curte împrejmuită, piscină încălzită privată. La etajul superior - dormitor mare, decorat în culori pastelate, baie de marmură cu cadă cu hidromasaj și cameră de aburi, balcon.
Platinum Club Suites Grand Front Sea View with Private Heated Pool (~ 135 mp) Situate pe malul mării, cu vedere panoramică la Golful Mirabello. Suita este formată din două vile cu grădină comună și piscină încălzită comună cu hidromasaj. In unele vile - dormitor, living separat și o baie cu jacuzzi, în alte vile - cameră mare care combină dormitorul și camera de zi, dressing și baie cu cameră de aburi și duș separat.
Platinum Suites Palace Front Sea View Private Heated Pool / Gym (~ 250 mp) Situate pe a doua linie de la mare, deasupra suitei Grand și are vedere panoramică la Golful Peace-Bello. Living de lux, cu zonă mare de luat masa, bucătărie complet echipată, 2 dormitoare, sală de gimnastică privată, două băi de marmură, dintre care una cu cadă cu hidromasaj, cameră de aburi și duș separat. Terasă mare, grădină privată, piscină încălzită privata, cu hidromasaj.
* Toate piscinele din camerele Platinum Club sunt încălzite la o temperatură de 26 de grade.

Mese

Restaurante și baruri
Thalassa Waterfront Restaurant  Acest restaurant plin de farmec este cel mai bine cunoscut pentru deliciile din bucătăria cretană. Petreceți o cină romantică de neuitat într-un restaurant situat pe o platformă lângă apă, bucurându-vă de muzică live și o priveliște magnifică a golfului cu iluminare de seară.
Ariadne Taverna O tavernă clasică situata lângă plajă, unde oaspeții se pot bucura de un prânz ușor a la carte cu meniu de pește, carne, salate proaspete și alte mâncăruri din bucătăria tradițională grecească.
Restaurant Aretoussa În restaurantul principal al hotelului Elounda Bay Palace - Aretoussa puteți asista la spectacole culinare - unde bucătari calificați îndeplinesc ritualul de pregătire și servire a mâncărurilor în prezența oaspeților. priveliștea panoramică uimitoare a golfului îmbunătățește atmosfera acestei experiențe de neuitat.
Blue Lagoon by Mistura Restaurant Restaurantul noului concept gastronomic al hotelului Mistura de la Elounda Beach Hotel, de la chef Dimitris Katrivesis, vă va transpune în atmosfera peruană. Bucătăria acestei țări este completată de influențe japoneze, spaniole, chinezești și italiene și este amestecată cu tradițiile gustului din epoca pre-columbiană Inca și cu moștenirea lor gastronomică. Mistura este un restaurant modern și dinamic, care aduce un omagiu culturilor peruane și grecești, oferind gusturi familiare, dar neașteptate. Restaurantul este situat la hotelul Elounda Beach din apropiere.
Argonaut Seaside Restaurant Acest restaurant servește mâncăruri mediteraneene sănătoase, iar seara dispune de terasa în aer liber, langa mare, varietate de mâncăruri italiene delicioase gatite de bucătari italieni. Restaurantul este situat la hotelul Elounda Beach din apropiere.
Dionysos Fine Dining Restaurant Acest restaurant este numit după zeul vinului Dionysus și va satisface gusturile oricărui gourmet. Acesta servește mâncăruri excelente din bucătăria clasică cretană care îndeplinesc cele mai recente tendințe în gastronomie. Restaurantul este situat la hotelul Elounda Beach din apropiere.
Restaurantul grecesc Kafenion Restaurantul este situat într-o pădure de măslini, în mijlocul unui "sat" grecesc stilizat, în centrul stațiunii Elounda Beach, lângă capela și aproape de plajă. 
Sail-in Bar Barul este o punte de lemn cu corturi sub formă de pânze întinse peste ea. În acest bar de pe plajă puteți lua o gustare sau un cocktail răcoritor pe tot parcursul zilei.
Erato Lounge Bar În confortul și liniștea acestui bar elegant puteți savura o cafea, un aperitiv sau un cocktail înainte de cină.
Poseidon Pool Bar Poseidon Bar este situat lângă piscina centrală a hotelului, la umbra unui copac, și oferă o gamă largă de cocktail-uri tropicale, sucuri și gustări ușoare.
Veghera Jetty Bar Apele strălucitoare înconjoară acest bar plin de farmec, asemănător unei insule. Cocktail-uri pregătite de personalul prietenos, muzică ușoară. Barul Veghera este un loc ideal pentru a vă bucura de o varietate de cocktailuri la apus, când marea și cerul sunt vopsite în culori luminoase sau să stați după cină sau până dimineața devreme. Barul este situat la hotelul Elounda Beach din apropiere.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Elounda Bay Palace, Creta, Grecia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
verifica
28
verifica
29
verifica
30
verifica