Coco Palm Dhuni Kolhu

Male Maldive
Baa Atoll / Baa Atoll Island
de la
EUR 4740 00 EUR
2 adulti
Acest complex luxos pune la dispozitie vile in stil tropical, situate pe o insula privata de 4 stele, inconjurata de ape cristaline. Coco Palm Dhuni Kolhu ofera 4 optiuni de luat masa, un centru de fitness, facilitati de spa si o rezervatie de broaste testoase unica in zona. Aceasta insula foarte bine intretinuta este formata dintr-o vegetatie fantastica, in care bungalourile si vilele se potrivesc perfect. Un punct culminant special este „Centrul de salvare a testoaselor”. Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Hotel Website: cococollection.com/en/palm_dk

Localizare

Coco Palm Dhuni Kolhu se afla la 124 km de Aeroportul International Male iar transferul se efectueaza cu zbor intern si barca.


Facilitati hotel

Coco Palm Dhuni Kolhu ofera oaspetilor sai 4 restaurante, 2 baruri, centru fitness, rezervatie de broaste testoase in zona, centru spa, diverse sporturi nautice, receptie deschisa 24 ore, internat Wifi, camera de bagaje, loc de joaca amenajat, servicii de babysitting(contra cost).


Website

https://cococollection.com/en/palm_dkTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 40% la rezervare -Diferenta de 60% se achita cu pana la 35 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata !

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Coco Palm Dhuni Kolhu, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate