Skipass inclus!
Schi în Nauders – Pante largi şi pârtii lungi!

Nauders se bucură ca sat cu căsuţe tradiţionale, străduţe şi fântâni de o lungă istorie. Cu castelul Schloss Naudersberg şi muzeul militar integrat precum şi fortăreaţa Nauders perfect păstrată vă aşteaptă aici deja două atracţii turistice pe măsură. Oferta gastronomică este foarte bogată şi deţine atât specialităţi regionale tiroleze precum şi reţete internaţionale. Şi pe timp de seară sunt destule de făcut în: multe baruri şi pubs vă aşteaptă la ore plăcute, de multe ori cu evenimente şi spectacole speciale. Nauders – o arenă de schi cu multă zăpadă pe toată gusturiele!

Nauders oferă oaspeţilor nu doar domenii schiabile ideale, dar şi numeroase posibilităţi pentru distracţie după o zi la schi. Aici veţi găsi diferite baruri şi bup-uri care vă invită la un vin fiert şi alte bunătăţi. Dacă asta nu este de ajuns atunci vă aşteaptă o viaţă de noapte plină de distracţie - înainte de ora 03:00 noaptea nu are voie nimeni să meargă acasă! Vizitaţi de exemplu Monkey Pub sau Yeti-Bar şi distraţi-vă până dimineaţa. Dacă acesta încă nu este de ajuns - ca un eveniment special vă așteaptă în fiecare săptămână "Show in Snow". Aici școală de schi Nauders prezintă istoria de schi de la începuturile sale până în ziua de azi cu trucuri impresionante pe snowboard, schiuri și utilaje moderne. După show se organizeaeză o petrecere la Lärchenalm. După eveniment puteţi alege să vă distraţi pe derdeluşul cu nocturna. La Reschensee aveţi în plus posibilitatea de a practica snowkite. La viteze foarte ridicate puteţi experimenta sentimentul extraordinar de libertate alunecând pe lacul îngheţat. Cei care doresc ceva mai comod pot lua parte la drumeţii ghidate cu racheta de zăpadă sau să participaţi la o seară romantică Nauders organizată cu foc de tabără și vin fiert înconjuraţi munți (informaţii la biroul de turism).

Domeniul schiabil Nauders am Reschenpass - Bergkastel în Tiroler Oberland cuprinde 79 de km de pârtii şi 6 km pentru schi de tură. Datorită situării deosebit de înalte, între 1400 m şi 2740 m, în combinaţie cu un sistem complet de înzăpezire artificială, nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Totul se învârte în jurul staţiei de munte: aici se devin realitate toate dorinţele, de la coborâri uşoare pentru următoarea generaţie, până la SnowPark cu boxes, kickers, rails şi slides pentru freestyler şi pante spre nord de dimensiuni XXL pentru cei "cu pretenţii". Pentru cei cu multă experienţă recomandăm pârtiile de marcaj negru, care pe lângă pasajele grele oferă în plus o vedere panoramică incredibilă. Dacă preferaţi totuşi ceva mai liniştit o alegere bună este generoasa coborâre de vest, care duce prin pădure sau coborârile de la Tscheyeck. La "Nauderix-Kinderland" în Bergkastel Gondelbahnden pe cei mai mici îi aşteaptă o SkiWelt complet echipată, cu instalaţii pe cablu proprii şi infrastructură adecvată. În ceea ce priveşte gastronomia cei mici sunt aşteptaţi chiar lângă Kinderland la restaurantul panorama Bergkastel cu bunătăţi pentru copii şi loc de joacă. În toate restaurantele şi cabanele din domeniul schiabil Nauders aveţi hotspots cu Wi-Fi gratuit. Astfel puteţi ţine legătura cu prietenii şi cei dragi de acasă, să postaţi cele mai noi experienţe la schi şi poze cu panorama spectaculoasă de munţi!! Cu skipass-ul "Zwei Länder Skiarena" aveți acces la un total de 211 km de pârtii și 47 de teleschiuri în 6 domenii schiabile: Sulden, Schöneben, Haideralm, Watles, Trafoi și Nauders (a se vedea regiunea de schi).

Nauders este situat în Tirolul de Sud chiar la graniţa a trei ţări Austria, Elveţia şi Italia. Împreună cu Reschenpass vă oferă un peisaj foarte diversificat şi nelimitate pârtii schi fond la o altitudine de zăpadă sigură (1440 - 1900 m). Vă stau la dispoziţie 87 km de pârtii bine preparate, din care 37 km pe partea din Austria şi 50 km pe partea din Italia. Toate pîrtiile până la Langtaufers, aflată la cea mai mare altitudine, le puteţi folosi gratuit. Cei care îşi doresc mai mult pot să aleagă pârtiile skating cu porţiuni scurte de rampe. Reţeaua de pârtii schi fond din Nauders a fost distinsă cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders, Austria

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
verifica
24
25
26
27
28
29
30
verifica
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
verifica
5
6
7
8
9
10
verifica
11
12
13
14
15
16
17
verifica
18
19
20
21
22
23
24
verifica
25
verifica
26
verifica
27
28
verifica
29
verifica