Hilton Bali Resort din Nusa Dua, amplasat pe o coastă cu vedere la Oceanul Indian are o zonă izolată de plajă cu nisip alb. Complexul cuprinde 4 piscine comunicante în aer liber, iar oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și parcare.

Localizare

Situat pe plaja, la 30 de minute de Aeroport.


Facilitati Hotel

Complexul organizează excursii de tip safari pe cămile și găzduiește Clubul pentru copii Jungle. Amatorii de fitness au la dispoziţie o sală de gimnastică şi terenuri de tenis, iar la centrul spa sunt oferite masaje. Cei care doresc să se relaxeze beneficiază de şezlonguri şi cabane private.

Printre preparatele culinare oferite la Hilton Bali Resort se numără preparate cu specific italian, balinez, japonez și european. Restaurantul Shore are vedere la Oceanul Indian şi serveşte preparate premium cu fructe de mare şi carne.


Facilitati Camere

Camerele spațioase de la Hilton Bali Resort au balcon cu vedere liniștitoare la grădină sau cu vedere uimitoare la ocean. Dotările includ TV cu ecran plat și aparat de ceai/cafea. Unele camere sunt dotate cu iPod docking station şi DVD player.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre HILTON BALI RESORT, Bali, Indonesia