Astarea I

Mlini, Croatia
Šetalište Marka Marojice 40 20207 Mlini, Croatia
de la
EUR 1138 00 EUR
2 adulti
Hotel Astarea I este un hotel foarte modern și bine echipat, la 10 km distanță de Dubrovnik. În apropierea hotelului Astarea l există o plajă cu pietriș cu vedere la mare și insulele Supetar, Mrkan și Bobara. Situat într-o minunată grădină mediteraneană, hotelul Astarea I are 213 camere și 4 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu sat-tv, clima, seif, internet si telefon. Hotelul Astarea I oferă: cocktail bar, restaurant, piscină interioară cu apă de mare încălzită, săli de conferințe, nunți, banchete, turnee de bridge, saună, masaj, jocuri, magazine și coafor.

Localizare
Situat intr-o gradina mediteraneana, cu vedere spre mare, Hotel Astarea este un paradis pentru cei care isi doresc o vacanta perfecta. Distanta fata de plaja este de 50 m.
Facilitati camere
Hotelul este alcatuit din 369 camere si 4 suite, anexe, pavilioane si bungalow-uri modern echipate si utilate. Toate camerele au in dotare mini-bar, aer conditionat, uscator de par, linie telefonica directa, tv-satelit, seif.
Alte facilitati
Hotelul Astarea va ofera: cocktail bar, restaurant, piscina acoperita cu apa de mare incalzita, sali de conferinta, posibilitatea de a organiza nunti, banchete, sauna, masaj, jocuri, magazine si salon de coafura.

• Sejururi externe plecari in perioada mai 2022- octombrie 2022: 20% avans la inscriere; Restul de 80% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transport avion;

Cazare 7 nopti;

Masa in functie de hotelul ales;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Asistenta turistica;

Taxa aeroport

vezi mai multe

Excursii optionale;

Asigurare medicala + storno (Covid)

Taxa hoteliera - se plateste la fata locului 1.35 € /pers./zi

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare