by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism intern > Circuite Romania >

Circuit 2017, Cetati transilvane si Manastirea Prislop, autocar, 3 zile


  Mareste

Circuit 2017, Cetati transilvane si Manastirea Prislop, autocar, 3 zile


Perioada: 1 - 3 septembrie 2017

Durata: 3 zile

Tip transport: Autocar

Unitate de cazare: Hotel de 3*

Tarif: 299 lei/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip de cazareTarif
Loc in camera dubla/ tripa299 lei


Nota:
- tariful este exprimat in lei/pers./pachet
- in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar
- insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului

Grup minim: Grup minim 35 pers.

Descriere program:
Ziua 1 BUCURESTI – BRASOV – SIGHISOARA - HUNEDOARA
Intalnire la ora 05:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Bucuresti – Brasov – Sighisoara – Hunedoara.
Prima oprire o vom face in Brasov pentru a vizita 3 dintre cele mai frumoase obiective turistice ale acestui oras. Incepem cu Biserica Sf.Nicolae - Socotita pe buna dreptate catedrala romanilor din tara Barsei, Biserica din Scheii Brasovului isi identifica inceputurile in negura vremurilor. Interiorul bisericii centrale este imbracat cu pictura valorosului artist Costin Petrescu. Gasim aici pe peretele dinspre miaza-noapte fresca intrarii lui Mihai Viteazul in Brasov, intampinat la poarta cetatii de protopopul Mihai..
In interiorul curții Bisericii Sf. Nicolae vizitam Prima Scoala Romaneasca – aici au avut loc primele cursuri in limba romana in anul 1583. Actuala cladire dateaza din anul 1760, fiind declarata monument istoric.
In drumul spre Hunedoara vom face o vizita si la Cetatea Sighisoara - construita intre secolele al XIII-lea si al XVII-lea, protejata prin patrimoniul mondial UNESCO este una dintre cele mai importante repere culturale din zona Ardealului. Cetatea, cu ziduri inalte de pana la 10 metri, este formata din 14 Turnuri de aparare, din care in prezent s-au pastrat doar noua. Cel mai important si impunator turn, Turnul cu Ceas, se pastreaza astazi in buna stare si adaposteste muzeul de istorie al orasului. Seara ajungem in Hunedoara, cazare hotel 3*. Optional cina.

Ziua 2 HUNEDOARA – SILVASUL DE SUS (Manastirea Prislop) – ALBA IULIA
Dis de dimineata vom pleca spre Silvasul de Sus unde vom vizita Manastirea Prislop - una dintre cele mai importante asezaminte religioase din Transilvania, care adaposteste mormantul Preacuviosului nostru Parinte Arsenie Boca si pestera Sfantului Ioan de la Prislop. Timp liber pentru rugaciune si inchinare la mormantul parintelui Arsenie Boca.
Plecam spre Alba Iulia unde vom vizita “Inima Orasului” – Cetatea Alba Iulia - unde se gasesc multe dintre atractiile orasului. Cetatea are forma de stea cu 7 colturi, inventata de Marechal Vauban, inginer al Regelui Ludovic al XIV-lea al Frantei. Zidurile cetatii au latimea de 3 metri, iar bastioanele au forma de sageata, acestea formand, de fapt, varfurile stelei. Sapte porti ornamentale permiteau initial accesul in curtile interioare. Ne intoarcem in Hunedoara – cazare hotel 3*. Optional cina.

Ziua 3 CASTELUL CORVINILOR – SIBIU – VALEA OLTULUI – CALIMANESTI – BUCURESTI
Dupa micul dejun vom vizita vestitul Castel al Corvinilor considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, aflat în „top 10 destinații de basm din Europa”, cea mai mare constructie medievala din Romania, cu dubla functionalitate –civila si militara.
Urmatoarea orpire o facem in orasul Sibiu - ne vom deplasa pe Bulevardul comercial si pietonal Balcescu catre Piata Mare, vom admira Primaria din Sibiu, Palatul Brukental - primul muzeu de pe teritoriul Romaniei, Catedrala Catolica si Turnul cu ceas. Ne continuam turul pietonal catre Piata Mica, Podul minciunilor si Piata Huet cu Catedrala Evanghelica. Traseul nostru continua spre valea Oltului pana la Calimanesti, unde vom face o scurta pauza la Manastira Cozia (daca timpul de va permite). In cursul serii ajunge in Bucuresti , in functie de conditiile de trafic.

Servicii incluse:
- transport autocar clasificat pentru curse internationale
- insotitor de grup din partea agentiei
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Rusca 3* / similar
- vizite: Biserica Sf.Nicolae, Prima Scoala Romaneasca, Sighisoara, Manastirea Prislop, Cetatea Alba Iulia, Castelul Corvinilor, Sibiu si Manastirea Cozia (daca timpul ne va permite)

Nu sunt incluse:
- locurile preferentiale in autocar (primele 3 banchete): 20 lei / pers.
- cina la hotel / restaurant
- taxele de intrare la obiectivele turistice incluse in program

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2018 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact