by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite America >

Circuit Statele Unite si Canada


  Mareste

Circuit Statele Unite si Canada


Continent: America

Perioada: Plecari 2019 : 04.06, 05.10

Durata: 11 zile

Tara: America

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hoteluri de 3*

Tarif: de la 1825 euro/persoana/pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla1825 Euro


Reduceri:
Supliment de single 880 €

Nota:
- tariful este in euro/pers./pachet

Descriere program:
Ziua 1. București - New York City
Plecăm din România spre minunatul continent american. Welcome to New York City! Bucură-te de o felie de pizza sau de un hot dog servit de vânzătorii stradali înainte să participi la o recepţie de bun-venit și să te retragi la hotel pentru odihnă.
Ziua 2. New York – tur de oraș
Începem ziua cu explorarea minunatului New York. Mergem cu ghidul într-un tur panoramic al orașului. Vedem unul dintre simbolurile orașului, vibranta Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, grandiosul Central Park, care se întinde pe nu mai puţin de 341 de hectare și celebrul Fifth Avenue. Opţional, putem face o plimbare memorabilă cu feribotul din Battery Park până la Statuia Libertăţii, apoi pe Ellis Island, insula pe unde au intrat în Statele Unite milioane de imigranţi de-a lungul anilor. Seara, cinăm și ne retragem la hotel în New York.
Ziua 3. New York – Cascada Niagara (Opţional)
După mic-dejun, poţi petrece întreaga zi explorând minunatul New York. Îţi recomandăm să vizitezi iconica Empire State Building, situată în inima Manhattanului, apoi să mergi la cumpăraturi la prestigioasele magazine de brand din întreaga zonă. În plus, aromele preparatelor gătite de bucătari pasionaţi te vor îmbia la o experienţă culinară desăvârșită într-unul din restaurantele din sufletul New York-ului. Opţional, o excursie cu avionul până la Cascada Niagara poate reprezenta un mod cu adevărat fermecător de a gusta și din savorile canadiene inconfundabile. După ce ne bucurăm de panorama impresionantă, mergem cu barca într-o excursie palpitantă până la baza Cascadei Horseshoe, cea mai mare dintre cele trei care formează Niagara. Seara, zburăm înapoi la New York și ne odihnim.
Ziua 4. New York - Washington, D.c. (Opţional)
Astăzi îţi recomandăm o excursie de neuitat pentru a descoperi moștenirea naţiunii americane prin vizitarea unor clădiri de importanţă majoră din capitala SUA, Washington, D.C.. Vedem Casa Albă, sediul președinţiei, care este legat de spectaculoasa clădire a Capitoliului prin Bulevardul Pennsylvania, Memorialul Lincoln, al războiului din Vietnam și al celui de-Al Doilea Război Mondial. Seara ne întoarcem în New York, pentru cină și odihnă.
Ziua 5. New York – Albany – Montreal
Îi spunem la revedere fabuloasei metropole americane și ne îndreptăm spre aventura noastră canadiană. Prima oprire va fi în Albany, fostă capitală a SUA datorită poziţiei sale geografice și a comerţului înfloritor cu blănuri. Arhitectura orașului este remarcabilă, cu clădiri care împletesc armonios stilurile coloniale oalndez, georgian și gotic. Vedem unele dintre principalele atracţii din Albany, Empire State Plaza, și The Egg, un teatru aparte (un teatru simbol al orasului). Un alt obiectiv ce nu trebuie ratat este distrugătorul din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, USS Avem timp liber la dispoziție pentru tot restul serii.Slater, în prezent transformat în muzeu. Ajungem pe seară în Montreal, cinăm și ne odihnim pentru că ne așteaptă o altă zi surprinzătoare.
Ziua 6. Montreal – Ottawa (Opţional)
Opţional, astăzi călătorim spre Ottawa, capitala Canadei. Facem un tur introductiv al orașului și vedem elegantele clădiri ale Parlamentului, reședinţa guvernatorului general, cât și muzeele și galeriile din centrul orașului. Îţi va fi foarte greu să reziști tentaţiei de a mânca un preparat gustos pregătit proaspăt, într-o rulotă stradală, așa că te sfătuim să te răsfeţi și să guști măcar un sandwich cu fructe de mare sau o îngheţată răcoritoare.
Ziua 7. Montreal
După mic-dejun, facem un tur panoramic al orașului cu autocarul. Un detaliu interesant pe care îl observăm este contrastul dintre străzile înguste ale orașului vechi și zgârie-norii cu aer futurist din zona nouă a Montrealului. Ai după-amiaza liberă pentru a căuta suveniruri sau a vizita muzee și clădiri remarcabile. Îţi vindem un pont: în Montreal se află Oratoriul, cea mai mare biserică din Canada. Ne întoarcem după lăsarea serii la hotel pentru odihnă.
Ziua 8. Montreal – Quebec City
După mic-dejun ne luăm la revedere de la Montreal și plecăm spre Quebec, un oraș romantic reprezentativ pentru zona franceză a Canadei. Poţi explora puţin spiritul european al locului într-o plimbare pe străduţele pietruite pline de cafenele, restaurante și magazine.
Ziua 9. Quebec City
Petrecem întreaga zi în Quebec, descoperind obiective turistice deosebite și nu numai. Aflăm mai multe despre trecutul francez și britanic al Canadei la Citadela Fortificată și în parcul istoric Battlesfield, scena unor confruntări care au schimbat destinul Americii de Nord. Vedem Basilica și Palatul Regal, apoi mergem spre nord, la Cote de Beaupre, unde se află primul loc de pelerinaj din America de Nord, și la eleganta Cascadă Montmorency. După cină, mergem la hotel pentru o ultimă noapte pe continentul american.
Ziua 10. Quebec City – Montreal – București
Aventura noastră nord-americană se încheie aici. După mic-dejun, mergem cu autocarul în Montreal, de unde zburăm înapoi spre casă. It was a pleasure, America and Canada, hope to see you soon!

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti –New York si Montreal–Bucuresti
- 9 nopti cazare la hoteluri de 3*: 4 nopti in New York, 3 nopti in Montreal, 2 nopti in Quebec City; 5 mese -mic dejun
- transferuri aeroport –hotel –aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
- tururi de oras in New York, Montreal si Quebec City
- excursie la Côte de Beaupré (in provincia Quebec) si Cascada Montmorency
- insotitor roman de grup
- asigurare medicală de călătorie şi storno
- taxele de aeroport si catering la bord (pot suferi modificari)

Nu sunt incluse:
- taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii;se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
- taxa pentru autorizatia de calatorie electronica (eTA) 7 CAD (dolari canadieni), se achita personal de catre fi ecare aplicant, cu cardul; persoanele care detin o viza turistica de Canada valabila nu au nevoie de eTA
- excursiile optionale
- tips pentru soferi, personal hotelier si bagajisti(se practica)–40 USD, se platesc la fata locului
- taxa asistenta si procesare pentru viza: 15 Euro (se achita in agentie la inscriere).

Informatii viza:
ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
Pentru călătoria în SUA este necesar pașaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei cu viza aplicată.
Prezența personală la Ambasada SUA este necesară, în vederea susținerii unui interviu (la data și ora comunicate de agenție).

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA SUA:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
- Extras de cont personal cu minum 2000 USD
- 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
- copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
In cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ul
timul bilant contabil
- copie carte de identitate
- pentru copii, copie certificat de nastere
- pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
- prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2019 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact