by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite America >

Circuit Canada de Vest si Alaska


  Mareste

Circuit Canada de Vest si Alaska


Continent: America

Perioada: Plecari 2019 : 02.07, 04.09

Durata: 15 zile

Tara: America

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hoteluri de 3*

Tarif: de la 4800 euro/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla4800 Euro


Reduceri:
Suplimentul de single se calculează la cerere în funcţie de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră

Nota:
- tariful este in euro/pers./pachet

Descriere program:
Ziua 1. Bucureşti – Vancouver – Victoria
Plecăm spre Canada și ajungem în Victoria, cel mai britanic oraș canadian. Imediat vom observa șarmul unic dat de florile care decorează din abundenţă balcoanele, vitrinele și chiar felinarele stradale.
Ziua 2. Victoria – Vancouver – Sun Peaks
Începem ziua cu un tur panoramic al orașului. Vedem Parcul Beacon Hill, Piaţa Bastion, Clădirea Parlamentului, Government Street, Chinatown, Beach Drive, Portul Inner și Hotelul Fairmont Empress Victoria, un simbol al oraşului din secolul al XIX-lea. Continuăm cu un obiectiv special, un paradis botanic desăvărșit, Grădinile Butchart. Grădina Scufundată, Grădina de Trandafiri, Grădina Japoneză şi cea Italiană găzduiesc o colecţie de plante rare celebră în toată lumea. După-amiază, mergem cu feribotul până în Vancouver, de unde plecăm prin Valea Fraser, renumită pentru agricultură, și prin Okanagan, cunoscută ca deșertica ţară a Thompsonilor. Ajungem pe seară în staţiunea muntoasă Sun Peaks și ne îndreptăm spre hotel.
Ziua 3. Sun Peaks – Jasper
După mic-dejun, facem o incursiune spre tărâmul apelor. Trecem prin Clearwater și vizităm încântătorul Parc Wells Gray, unde se află nu mai puţin de cinci lacuri majore, două râuri, cât și o mulţime de cascade graţioase. Ne oprim la Cascada Spahat, unde poţi vedea numeroase animale sălbătice și multe specii de păsări. Continuăm cu unul dintre cele mai frumoase parcuri naţionale din Canada, Jasper, care oferă o panoramă de vis spre cel mai înalt vârf din British Columbia, Robson, 3.854 de metri.
Ziua 4. Jasper – Lake Louise – Banff
Astăzi ne așteaptă alte întâlniri inedite cu natura. Mergem de-a lungul autostrăzii recunoscută mondial pentru peisajele minunate, care trece pe lângă gheţari și munţi ameţitori. Ajungem la Gheţarul Athabasca, unde, opţional, putem explora imensul câmp de gheaţă din inovatorul Ice Explorer. Ne îndreptăm spre Lacul Louise, o bijuterie cu ape turcoaz, vegheată de gheţari, și facem fotografii de neuitat în Valea celor Zece Vârfuri și la Moraine, lacul de smarald. După aceea, mergem în Banff, unde rămânem peste noapte.
Ziua 5. Parcul Naţional Banff
Plecăm de dimineaţă să explorăm Munţii Stâncoși în Parcul Naţional Banff, zonă inclusă în Patrimoniul Unesco de peste 30 de ani. Izvoarele termale, lacurile, gheţarii, canioanele și pădurea foarte deasă ni se vor dezvălui ca într-o carte poștală în Surprise Corner, un punct de belvedere faimos. Opţional, poţi merge într-o călătorie cu gondola în Munţii Sulphur, unde vei petrece momente romantice într-un tablou de vis. A doua parte a zilei este liberă, așa că poţi căuta cele mai inspirate suveniruri în magazinele din Banff și nu vei fi dezamăgit.
Ziua 6. Banff – Kelowna
Începem ziua în Parcul Naţional Yoho, parte a patrimoniului universal. Ne așteaptă lacuri, cascade, peșteri fabuloase. Mergem apoi în Valea Okanagan, renumită pentru vinurile și fructele sale. Sosim în Kelowna, oraș al cărui nume înseamnă urs grizzly în dialectul Okanagan.
Ziua 7. Kelowna – Vancouver
După mic-dejun, mergem spre Vancouver. Chiar dacă nu este un oraș cu istorie milenară, ci dimpotrivă, este presărat cu atracţii deosebite. Arhitectura art-deco se îmbină elegant cu zgârie-norii futuriști și cu plajele, iar mâncarea de aici este o poveste aparte. Mergem spre Insula Granviile, unde se află o piaţă de produse proaspete, o zonă de shopping și multe galerii de artă. Pe seară, suntem liberi să gustăm din aromele Vancouverului după bunul plac.
Ziua 8. Vancouver
Plecăm într-un tur panoramic al spectaculosului Vancouver, care ne va duce la Universitatea British Columbia, pe Robson Street, cât și în Gastown, inima vechiului oraș, plină de buticuri și cafenele aflate în clădiri din secolul al XIX-lea. Vedem și unul dintre cele mai frumoase poduri din regiune, Lions și ne oprim la complexul din Parcul Stanlet, reprezentativ pentru arta aborigenă. Nu putem să nu ne plimbăm prin China Town, cartierul chinezesc care debordează de viaţă la orice oră, iar apoi ne îmbarcăm pentru o croazieră minunată în Alaska. Înnoptăm la bordul vasului, o experienţă care merită încercată măcar o dată în viaţă!
Ziua 9. Pasajul Interior
Petrecem prima zi a croazierei pe ocean, plutind printre mii de insule, către maiestuoasa Alaska. Peisajul care ne înconjoară este cinematic, cu gheţari, păduri milenare și fiorduri de un albastru desăvârșit. Mai mult, putem observa balene cu cocoașă, lei de mare, orci și vidre de mare. Pe vas, ai acces la o mulţime de metode de relaxare, cum ar fi piscine, solarii, SPA, saună, cât și casino, restaurante, baruri și magazine.
Ziua 10. Juneau
Ajungem în Juneau, capitala Alaskăi, oraș la care nu se poate ajunge decât pe apă sau cu avionul. Are un centru înţesat de străduţe chic, iar portul găzduiește atât vase luxoase de croazieră, cât și bărci de pescuit tradiţionale. Ne plimbăm prin magicul Juneau, de unde se văd munţii înalţi plini de copaci și zăpadă. Un punct important al călătoriei de azi este Gheţarul Mendenhall, la care poţi merge, opţional, cu autocarul sau cu elicopterul. O alternativă este o plimbare cu vaporașul prin strâmtoarea Pădurii Tongass și o vizită la minele de aur care au generat goana după preţiosul metal. După lăsarea serii, revenim pe vas pentru cină și odihnă.
Ziua 11. Skagway
Dimineaţă devreme, ajungem în Skagway, un rai plin de creste abrupte, ape limpezi care curg prin crevasele gheţarilor, dar cu un aer maritim, deoarece aici se află estuarul Taiya Inlet. Aici se desfășoară o parte din acţiunea renumitei cărţi a lui Jack London „Chemarea străbunilor”, așa că nu va fi greu să intrăm în atmosfera legendară. Varianţele de excursii opţionale sunt foare variate, așa că îţi vom enumera doar o mică parte: poţi vizita Gheţarul Davidson, poţi merge într-o drumeţie montană, într-o vizită la o rezervaţie de vulturi pleșuvi, cu barca în Glacier Bay. Seara revenim pe vas și asistăm la teatru și muzică live.
Ziua 12. Glacier Bay
Sosim la Gheţarul Bay, singurul gheţar activ care se varsă direct în Oceanul Pacific. În parcul care în înconjoară, asistăm la o lecţie de geografie, care ne prezintă rocile multicolore lăsate în urmă de gheţari și ne face să conștientizăm vârsta planetei noastre. De pe puntea vasului, facem în voie fotografii cu această minune din gheaţă, Rezervaţie a Biosferei inclusă de Unesco în Patrimoniul Universal.
După-amiaza, vasul continuă traseul spre Ketchikan, iar noi avem parte de alte momente savuroase la bord.
Ziua 13. Ketchikan
Continuăm periplul prin zona arctică spre primul oraș din Alaska, Ketchikan, considerat a fi capitala internaţională a somonului. Vom descoperi frumuseţea acestui loc unic prin una dintre numeroasele excursii opţionale disponibile. Îţi vindem un pont: aici se află Totem Heritage Center, muzeu în care sunt expuse cea mai mare colecţie de totemuri autentice din lume, cât și un tezaur cu artefacte vechi ale diferitelor culturi native din Alaska. Nu uita să savurezi celebrul somon sau codul de Alaska într-unul dintre numeroasele restaurante locale. Seara, ne întoarcem pe vas.
Ziua 14. Pasajul Interior
Revenim în Pasajul Interior pentru a ne întoarce pe pământ canadian. Întreaga zi putem admira peisajul sau ne putem relaxa la una dintre facilităţile variate de la bord, iar seara avem parte de spectacole și muzică live, alături de preparate culinare deosebite și băuturi asortate. Profităm de o ultimă seară petrecută pe vas pentru a socializa și a ne bucura de natura încântătoare din jur.
Ziua 15. Vancouver – București
Debarcăm în Vancouver, unde ne plimbăm în căutarea suvenirurilor sau mâncăm pentru ultima oară un preparat stradal gustos, apoi plecăm spre aeroport, de unde zburăm spre București.

Servicii incluse:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Vancouver şi Vancouver – Bucureşti cu escale
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3* şi lodge în Canada de Vest
- 7 nopţi cazare cu pensiune completă pe vasul de croazieră Ms Volendam
- tur panoramic cu ghid local în oraşul Victoria
- tur panoramic cu ghid local în oraşul Vancouver
- tur ghidat în Parcul Naţional Banff
- vizitarea Insulei Granville din Vancouver cu ghid local
- activităţi de recreere pe vas: gym, fi tness, saună
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare în Parcurile Naţionale din Canada
- asigurare medicala Travel
- conducător roman de grup
- ghid vorbitor de limbă engleză.

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intecontinentale: aprox. 499 euro/ pers;
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxe şi servicii portuare: 210 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia
- taxa de viză pentru SUA (161 usd/pers. pentru SUA– taxe care pot fi modifi cate de către Consulat)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişul - obligatoriu în Canada: 10 usd/pers./zi pentru ghizi şi şoferi – mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionalee
- taxe pentru servicii la bord: 13 usd/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul crozierei odată cu celelate cheltuieli opţionale de pe vas).

Informatii viza:
ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
Pentru călătoria în SUA este necesar pașaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei cu viza aplicată.
Prezența personală la Ambasada SUA este necesară, în vederea susținerii unui interviu (la data și ora comunicate de agenție).

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2019 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact