by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Africa >

Circuit Etiopia Traditionala


  Mareste  Mareste

Circuit Etiopia Traditionala


Continent: Africa

Perioada: Plecare : 15.01, 08.03, 20.10

Durata: 12 zile

Tara: Etiopia

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hotel de 4*

Tarif: de la 2509 Euro/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla 2509 Euro


Reduceri:
Supliment de single 335 €

Nota:
- tariful este exprimat in Euro/pers./pachet

Grup minim: 15 persoane

Descriere program:
Ziua 1. București – Addis Ababa
Întâlnirea cu grupul va avea loc pe Aeroportul otopeni, de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escală spre Addis Ababa.

Ziua 2. Addis Ababa
În Amharic, Addis Abeba înseamnă “floare nouă”. Capitala a fost fondată cu mai bine de un secol în urmă, fiind a treia cea mai mare capitală din lume. Străzile sunt un adevărat amalgam de mașini scumpe, măgari, oi și taxiuri vechi rusești, mdel Lada. Arhitectura fascistă și casele tradiționale oferă o imagine aparte. Facem un tur panoramic din autocar, apoi mergem la Azemman Hotel pentru cazare. Notă: Cazarea în Etiopia nu este la standardul de vest sau ca în alte părți ale Africii, unde turismul este mai dezvoltat. Transfer la hotel Azemman Hotel 4* sau similar.

Ziua 3. Addis Abeba / Axum
Axum a fost pe vremuri casa reginei din Saiba. Este cel mai vechi și mai sfânt oraș al Etiopiei. Vom vizita situl istoric Axum, apoi ne îndreptăm spre hotelul din Axum pentru cazare la Consular Hotel 4*

Ziua 4. Axul Munților Axum / Simien
Pornim prin Valea Lima Limo spre Debark, pentru a vizita Parcul Național Munții Simien. Vom avea cazare la o cabană pitorească și ne vom bucura de priveliștea munților. Parcul găzduiește câteva specii în pericol de extincțiee, cum ar fi lupul etiopian, Walia Ibex (o specie de capră sălbatică ce nu se găsește decât aici) și zăganul (numit și vulturul cu barbă). Cazare în Semien Lodge 4* sau similar.

Ziua 5. Munții Simienului / Gondar
Scenic Munții Simien sunt o pauză bună din orașele aglomerate. Ridicându-se deasupra unui peisaj erodat al cheilor și văilor profunde, acestea se situează printre cele mai frumoase (și neobișnuite) zone montane ale continentului. Un număr de vârfuri atinge peste 4.000m (13.123.4 ft), iar Ras Dashen, cel mai înalt vârf din Etiopia, este unul dintre cele mai înalte munți din Africa. Aici puteți vedea o parte din flora și fauna remarcabilă din Etiopia, inclusiv gelada baboon, Walia ibex și, dacă aveți noroc, lupul etiopian. Deasemenea, uriașul lammergeyer se ridică peste văile de aici. Note suplimentare: Astăzi este o zi plină de drumeții. Cei care nu sunt interesați de drumeții pot petrece o zi relaxantă la cabană. Cazare în Gondar Mayleko Lodge 4* sau similar.

Ziua 6. Gondar
Munții Simien sunt locul ideal pentru a te retrage câteva zile din aglomerația cotidiană a orașelor, situânduse printre cele mai frumoase zone montane de pe continent. Ras Dashen este cel mai înalt vârf din Etiopia și din Africa. Vom admira fauna și flora specifice Africii: lupul etiopian, babuinul gelada, Walia ibex și lupul etiopian. Vom petrece ziua făcând drumeții în natură.
Cei neinteresați de drumeții, își pot petrece timpul relaxându-se la cabană. Cazare în Gondar Mayleko Lodge 4* sau similar.

Ziua 7. Gondar / Bahir Dar
În cursul dimineții, continuăm să explorăm Gondar, apoi pornim spre Bahir Dar, centrul administrativ al statului Amhara, oraș aflat în partea de nord-vest a Etiopiei, pe malul sudic al Lacului Tana. Aici vizităm Castelul și Băile Fasilidas. Cazare în Bahir Dar la Abay Minch Lodge 4* sau similar.
Ziua 8. Bahir Dar
Tis Abay ( în traducere “marele fum”) este denumirea dată Cascadei Blue Falls, una dintre cele mai faimoase atracții turistice ale Etiopiei, cu o înălțime de circa 45 de metri. Vom vizita și noi cascada de o frumusețe ce-ți taie răsuflarea. Vom avea timp pentru a surprinde superbul peisaj în fotografii, apoi vom porni în aventură, într-o excursie cu barca pe Râul Tana Cazare in Bahir Dar la Abay Minch Lodge 4* sau similar.

Ziua 9. Bahir Dar / Lalibela
Lalibela este un loc bun pentru a gusta băutura locală, tej (vinul de miere) însoțită de cântecul și dansul tradițional local. Transport: vehicul privat. Cazare în Lalibela la Roha Hotel 4* sau similar.

Ziua 10. Lalibela
Începem ziua cu o excursie la Mănăstirea Asheton Maryam, unde vom admira peisajul rural și vom vedea cum trăiesc localnicii. O experiență autentică etiopiană. Admirăm și fotografiem priveliștea panăramică. Vizităm Bisericile din Lalibela pentru a le afla istoria interesantă și a le admira arhitectura deosebit, apoi revenim la hotelul din lalibela pentru cazare in Lalibela la Roha Hotel 4* sau similar.

Ziua 11. Lalibela-Bucuresti
Ultima zi a circuitului. Se va zbura către Addis Ababa și apoi zborul către casă cu escală.

Ziua 12. Sosire in Bucuresti

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucureşti – Addis Ababa– Bucureşti, zboruri cu escala;
- taxele de aeroport
- bilet de avion pe rute continentale Addis – Axum, Bahar Dar – Lalibela, Llaibela – Addis Ababa (1 piesă bagaj de cală inclus până la 20 kg, restul de kg se taxează la faţa locului pe aeroport)
- transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului
- 9 nopţi cazare în hoteluri si lodge de 4*
- pensiuna completa pe durata circuitului in Etiopia: mic dejun, pranz si cina;
- cină specială la restaurantul cultural tradițional în ultima zi a călătoriei
- excursie cu barca pe Lacul Tana pentru a vizita biserica Ura Kindane Meheret, situata la Zeghie
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
- asigurare medicală de călătorie Travel
- ghizi locali pe durata programului
- conducător de grup român.

Nu sunt incluse:
- taxă de viză si procesare pentru Etiopia 120€ /pers *se achita la inscriere
- bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului)
- excursiile opţionale pentru grup minim de 20 persoane
- alte servicii decât cele menţionate în program
- taxe de oraş, se achită la recepţia hotelurilor
- taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Informatii viza:
ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
- paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data terminării călătoriei, cu 2 pagini neștampilate consecutiv pentru viză
- nu se acceptă paşaport temporar
- formular viză scris cu litere mari de tipar, cu pix negru şi semnat + 1 fotografie (color, recentă, de tip paşaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hârtie lucioasă, cu faţa întreagă, fără şapcă, lobul urechilor vizibil, poziţie serioasă, pe fundal de culoare deschisă)
- in cazul copiilor: adeverinţa de elev, originalul şi copie după certificatul de naştere, certificatul de căsătorie al părinţilor sau divorţ şi acordul notarial al părinţilor (traduse în limba engleză) / în cazul studenţilor, adeverinţa de student, tradusă în limba engleză şi legalizată
- copie după cartea de identitate;
- asigurare medicală obligatorie.

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2019 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact