by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Africa >

Circuit Algeria - Turul Clasic


  Mareste

Circuit Algeria - Turul Clasic


Continent: Africa

Perioada: Plecari 2019 : 26.09

Durata: 10 zile

Tara: Algeria

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hotel de 4*

Tarif: de la 1908 Euro/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla 1908 Euro


Reduceri:
Supliment de single 450 €

Nota:
- tariful este exprimat in Euro/pers./pachet

Descriere program:
Ziua 1. București – Alger
Sosire în Alger. Pornim într-un tur panoramic al orașului Alger, capitala și cel mai mare oraș al Algeriei. Vizităm centrul orașului pentru a vedea principalele puncte de interes, cum ar fi Monumentul Martirilor. Seara ne retragem la hotelul nostru din Alger, pentru cazare și cină.

Ziua 2. Alger - Tipaza - Alge
După micul dejun, vizităm Casbah, orașul vechi fortificat, aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Pornim apoi spre Tipaza, aflat la 70 km de Alger, unde vom vizita Muzeul, Situl arheologic, cea mai mare Biserică din Africa de Nord, Biserica Sfântul Salsa (un martir din secolul al IV-lea) și Mausoleul regal creștin și roman, aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, un monument funerar localizat pe drumul între Alger și Cherchell. Aici se află mormântul Regelui berber Juba al II-lea și cel al Reginei Cleopatra Selene a II-a. Revenim seara în Alger, pentru cină și cazare.

Ziua 3. Alger - Djemila - Constantin
Plecăm spre Djemila (care în traducere din limba arabă înseamnă „frumusețe”). Vom face un tur al ruinelor romane, pentru a vedea Băile romane, Mozaicul lui Bacchus și Fântâna mare, Templul Severan, Templul lui Jupiter, Templul lui Venus, Forumul și Teatrul Roman. Admirăm bisericile, Arcul Caracalla și Temple de Septimes. Seara mergem la hotelul din Constantin pentru cină și cazare.

Ziua 4. Constantin
Azi facem turul orașului Constantin și vedem panoramic Moscheea lui Emir Abdelkader, situl roman Tidies, Palatul Bey, traversăm podurile Sidi MCii și Sidi Rached. Revenim seara la același hotel din Constantin pentru cină și cazare.

Ziua 5. Constantin - Timgad - Biskra / Besekra
Mergem la Timgad, unde facem turul unui sit roman ce s-a păstrat de-a lungul timpului. Vedem Biblioteca publică, Băile romane, Arcul lui Traian, Forumul roman, Teatrul și Templul lui Saturn. Petrecem noaptea în Biskra. Oprim seara în Biskra pentru cină și cazare.

Ziua 6. Biskra - Tougert - Ouargla
Azi pornim spre Tougert și ajungem în Ouargla, unde admirăm panorama minunată a dunelor de nisip. Ouargla este capitala Provinciei Ouargla, aflată în Deșertul Sahara, în Algeria de Sud. Aici, industria petrolieră este în floare, și tot aici se află una dintre cele mai importante universități din Algeria, Universitatea Ouargla. Dacă tot ești aici, îți sugerăm să vizitezi bazarele unde se vând pietre semiprețioase, cea mai populară piatră de aici fiind „trandafirul de nisip”. Seara oprim în Ouargla pentru cină și cazare

Ziua 7. Ourgla - Ghardaia
Continăm călătoria spre Ghardaia, cu vizitarea Văii MZab, Pieței Ghardaia, a Mausoleului Sidi Brahim. Vizităm și orașele El Atteuf, Beni Isguen unde admirăm palmierii și piața orașului. Vom lua cina la hotelul din Ghardaia, unde vom rămâne peste noapte.

Ziua 8. Ghardaia - Laghouat - Djelfa
Următoarea oprire o vom face în Laghouat, unde vedem gravurile lui El Ghaicha. Ultima oprire a zilei este Djelfa, unde vom lua cina și vom rămâne peste noapte la hotel.

Ziua 9. Djelfa – Alger
Revenim la Alger, unde vizităm bazilica Notre Damme dAfrique, construită între anii 1858 și 1872, ce se bucură de o vedere superbă spre Golful Alger, Palatul des Rais și vom admira arhitectura clădirilor în stil colonial francez. Vom lua cina și ne vom caza la un hotel din Alger

Ziua 10. Alger – București
Transfer către aeroport și îmbarcare pentru zborul spre București.

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucureşti – Algiers– Bucureşti, zboruri cu escala;
- taxele de aeroport
- transport cu autocar/microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului
- cazare 9 nopţi la hoteluri de 3*: Alger: Hotel Samir/Le Grand Hotel Adghir sau similar Constantin: Hotel des Princes sau similar Biskra: Hotel Les Zibane/Hotel Al Koudss sau similar Ourgla: Hotel Tassili sau similar Chardaia: Hotel Akham sau similar Djelfa: Hotel Amir sau similar Masa: demipensiune (mic dejun + cină)
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
- asigurare medicală de călătorie Travel
- ghizi locali pe durata programului
- conducător de grup român.

Nu sunt incluse:
- taxă de viză si procesare pentru Algeria 90 € /pers *se achita la inscriere
- bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului)
- excursiile opţionale pentru grup minim de 20 persoane
- alte servicii decât cele menţionate în program
- taxe de oraş, se achită la recepţia hotelurilor
- taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Informatii viza:
ACTE NECESARE VIZA:
- un paşaport cu o valabilitate de celpuţinşaseluni ;
- două (02) formulare de cerere de viză (Arabă/Franceză, Arabă/Engleză) completateîn mod corespunzător (toaterubricile) datateşisemnate
- două (02) fotografii recente, din aceeaşi serie, format 3,5 x 4,5 cm, lipite pe formulare (fotografiile scanate nu sunta cceptate)
- justificative ale resurselor financiare pentru toată durata sejurului (extrase bancare...)
- originalul însoţit de o copie a asigurării de călătorie care să acopere sejurul în Algeria (pentru toată durata solicitată). Originalul va fi restituit împreună cu paşaportul în ziua ridicării vizei
- copie a unui titlu de călătorie dus-întors cu un mijloc de transport sau o rezervare. În cazul eliberării vizei de către Ambasadă, trimiteţi (prin e-mail sau fax) copia titlului de călătorie confirmat şi prezentaţi originalul în ziua în care ridicaţi paşaportul
- check-list de completat şi de semnat
- taxe de cancelarie (consultaţi taxele aplicabile).

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2019 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact