by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Drepturile calatorilor

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Informatii utile >

Protectia datelor1. SCOPUL SI DOMENIUL DE APLICARE AL PREZENTEI NOTIFICARI
SC THEDA TRAVEL MANAGEMENT SRL respecta intimitatea dvs. si se angajeaza sa va protejeze datele personale. Prezenta notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este emisa in scopul de a va oferi informatii relevante, conform legislatiei in vigoare - denumit in continuare GDPR, cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale atunci cand: vizitati site-ul nostru, solicitati si achizitionati servicii turistice, va inscrieti la newsletter-ul nostru, solicitati oferta de la noi, rezervati oferta propusa de agentia Theda Travel Management, sau cand ne furnizati, prin orice alta modalitate, datele dvs. personale (cum ar fi: telefonul, email, serie si nr. document identitate, etc).

Website-ul www.infinitytravel.ro este destinat persoanelor majore. Datele referitoare la copii sunt colectate doar in momentul in care rezervati servicii turistice de la noi si acestia sunt inclusi in rezervare.

2. OPERATORUL DATELOR DVS. PERSONALE SI DATELE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR
SC THEDA TRAVEL MANAGEMENT SRL, avand sediul social in Mioveni, Str. & septembrie 1485, Bl. P19, Sc.B, Ap. 16, Et.1, jud. Arges si punct de lucru in Bucuresti, Str. Vaantori 5-11, ET. 1, Ap. 6, Sector 5, cu numar de ordine la Registrul Comertului J03/1604/2011, cod unic de inregistrare fiscala 29393250 este operatorul datelor dvs. cu caracter personal si este responsabil de datele dvs. personale. Conform prevederilor legale aplicabile de la 25.05.2018, am desemnat un Responsabil cu protectia datelor. Pentru orice informatii si intrebari cu privire la aceasta Notificare sau cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau de exercitare a drepturilor dvs. legale, va rugam sa ne contactati astfel:
- email:
- adresa de corespondenta: Bucuresti, Str. Vaantori 5-11, ET. 1, Ap. 6, Sector 5

Orice modificare a datelor furnizate anterior de catre dvs. trebuie sa ne fie adusa la cunostinta pentru actualizarea corecta a acestora.

3. LEGATURI EXTERNE
Website-ul www.infinitytravel.ro poate include link-uri catre terte site-uri sau aplicatii. Dand click pe acestea, este posibil ca tertii sa permita colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Aceste terte site-uri nu sunt controlate de catre noi si nu ne facem responsabili pentru Politicile aces privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Va rugam sa verificati Politicile fiecarui site in parte pe care il vizitati.

4. DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTAM DESPRE DVS. SI SCOPUL PRELUCARII ACESTORA
Prin sintagma “date cu caracter personal” se intelege orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila, direct sau indirect, printr-un element de identificare: nume, cnp, adresa, email, telefon, etc. Colectam datele dvs. in urmatoarele scopuri:
- in scopul intocmirii contractului cu turistul pentru rezervarea de servicii turistice, ccolectam: nume, prenume, adresa, serie si nr. CI sau Pasaport, cod numeric personal, numar de telefon, email.
- in scopul intocmirii documentelor de plata (facturi proforme, facturi fiscale) aferente serviciilor contractate, colectam: nume, prenume, adresa, serie si nr. CI sau Pasaport, cod numeric personal, numar de telefon, email.
- in scopul procesarii rezervarii, colectam urmatoarele date: nume, prenume, adresa, serie si nr. CI sau Pasaport, cod numeric personal, numar de telefon, email.
- in scopul livrarii serviciilor (de ex. check in) pe care le-ati achizitionat de la noi., colectam urmatoarele date: nume, nationalitate, sex, numar de telefon, adresa de email.
- in scopul stornarii unor sume achitate, colectam: nr. cont bancar, titular cont, cnp/ cui.
- in scopul comunicarii cu dvs., clientul agentiei., colectam: numar de telefon, adresa de email.
- in scopul trimiterii newsletter (informare electronica a ofertelor si promotiilor aferente), colectam adresa de email.

Nu sunteti obligat sa va dati acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului cand acestea sunt necesare pentru prestarea serviciilor solicitate.

5. SURSA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele cu caracter personal au fost obtinute direct de la dvs. sau un apropiat al dvs. atunci cand: solicitati o oferta de calatorie sau beneficiati de serviciile turistice pe care le oferim, cand va abonati la newsletter sau la alte publicatii, transmiteti feedback, participati la concursurile organizate sau de la agentiile de turism partenere cu care colaboram si care au rezervat servicii turistice de la noi pentru dvs. In acest ultim caz, trebuie sa solicitati Politica GDPR de la respectiva agentie.

6. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele dvs. cu caracter personal pot fi divulgate in cadrul THEDA TRAVEL MANAGEMENT doar catre persoanele de conducere si catre alte persoane care au nevoie de acces la datele dvs. cu caracter personal pentru a-si indeplini atributiile specifice in scopurile enumerate la pct. 4 de mai sus sau in cazul in care acest lucru este necesar sau permis de legislatia aplicabila.

7. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN AFARA UE SAU SEE
O parte din furnizorii externi de servicii turistice se afla in afara Uniunii Europene (UE) sau a Spatiului Economic European (SEE), astfel incat prelucrarea datelor dvs. personale va implica un transfer de date in afara UE sau a SEE, doar atunci cand este cazul, respectiv ati solicitat servicii turistice ce au implicat achizitionarea acestora de la furnizorii in afara UE sau SEE.
In cazul in care ati efectuat o rezervare a serviciilor turistice care sunt localizate sau care urmeaza sa fie indeplinite in afara UE sau a SEE, suntem obligati si suntem autorizati sa transferam datele dvs. personale furnizorului de servicii pe care l-ati achizitionat, in afara UE sau SEE, pentru a indeplini contractul pe care il avem cu dvs.

8. TEMEIUL JURIDIC PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Temeiurile juridice ale operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal descrise in prezenta Notificare sunt: (i) executarea unui contract la care sunteti parte sau pentru a face demersuri inante de incheierea unui contract, (ii) interesele noastre legitime si/sau necesitatea de a incheia sau de a executa un contract, in conformitate cu dispozitiile legale privind confidentialitatea datelor si (iii) consimtamantul dvs.

9. SECURITATEA DATELOR
THEDA TRAVEL MANAGEMENT asigura masuri de securitate fizica, tehnica si organizatorica pentru a proteja datele cu caracter personal impotriva distrugerii, pierderii, modificarii, dezvaluirii, restrictionarii sau accesarii accidentale, ilegale sau neautorizate, indiferent unde sunt procesate.

10. DURATA PRELUCRARII/ STOCARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate nu mai mult decat este necesar pentru a indeplini scopurile enumerate in prezenta Notificare sau decat cele impuse de lege, pe intreaga durata a contractului dvs. incheiat cu THEDA TRAVEL MANAGEMENT.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN SCOP DE RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE
In timpul derularii programelor proprii, este posibila captarea imaginii (fotografiere, video) sau utilizarea imaginii (fotografie, video), doar cu consimtamantul dvs. in prealabil. In cazul minorilor doar cu consimtamantul prealabil al parintilor acestuia. De mentionat ca dreptul la imagine nu este un drept absolut, iar fotografierea si utilizarea imaginii unei persoane sunt permise chiar in lipsa unui consimtamant prealabil atunci cand acestea se fac cu buna credinta in exercitarea altor drepturi fundamentale.

Copyright © 2006-2020 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact