by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Informatii utile >

Modalitate de rezervarePasul 1 - Cererea de rezervare
In momentul in care ati ales pachetul turistic de care sunteti interesat (fiecare unitate de cazare este prezentata pe baza informatiilor oferite de hotel/pensiune, a informatiilor de pe site-ul de prezentare al acesteia sau pe baza informatiilor culese de noi la fata locului) faceti cererea de rezervare apasand butonul "Rezerva" existent la fiecare pachet turistic in parte (atat la prezentarea pe scurt, cat si la prezentarea detaliata).

Puteti face o cerere de rezervare si trimitand un e-mail pe adresa contact@infinitytravel.ro sau la telefon (021). 313.75.91 sau 0728.081.939.

Pasul 2 - Completarea formularului
In cazul in care ati facut cererea de rezervare de pe site, va trebui sa completati un formular. Pentru aceasta sunt necesare urmatoarele informatii:
- nume si prenume
- e-mail sau telefon (cel putin e-mail-ul este obligatoriu, pentru a va putea da un raspuns la cererea Dvs.)
- perioda la care se refera rezervarea (este foarte importanta, pentru a putea verifica disponibilitatea)
- detaliile: tot ceea ce este necesar pentru efectuarea rezervarii (numarul si tipul camerelor dorite, nr. persoane, nr. copii si varsta acestora, daca doriti sau nu masa, transport etc.)

Atentie! Va rugam sa scrieti e-mailul Dvs. in intregime (de exemplu, daca e-mailul Dvs. este turist@yahoo.com, nu completati formularul doar cu "turist")

Pasul 3 - Procesarea cererii de rezervarii
- in momentul in care ati trimis cererea de rezervare cu toate datele necesare sau le-ati comunicat prin e-mail sau telefonic, vom verifica daca exista locuri disponibile in perioada dorita de Dvs. si va vom anunta prin e-mail (va rugam sa verificati si directorul Junk sau Spam din e-mail) sau telefonic.

Pasul 4 - Semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice
Daca sunt locuri disponibile, urmeaza completarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice. Acesta se va semna direct la sediul agentiei sau va fi trimis/ primit prin fax sau e-mail.

Pasul 5 - Plata
Rezervarile se fac numai cu plata unui avans de 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice, urmand ca plata sa se faca in intregime cu 2-3 saptamani inainte de data inceperii sejurului, in functie de caz.

Plata se poate face fie direct la sediul agentiei, fie prin banca sau posta (Vezi sectiunea "Modalitati de plata").

Atentie! Daca plata se face prin banca, va rugam sa trimiteti imediat pe fax sau e-mail dovada platii! Rezervarea se face doar dupa efectuarea platii.

Pasul 6 - Emiterea documentelor
Dupa ce s-a facut plata integrala veti primi (direct de la sediul agentiei, e-mail sau fax) voucherul (documentul cu care va veti prezenta la hotel/ pensiune) si factura fiscala.

Pasul 7 - Vacanta placuta!

Copyright © 2006-2019 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact