Cele mai căutate parcuri tematice din Europa

Pregătește-ți vizita în parc

Disneyland Paris

Ca părinti, vrem să oferim copiilor cele mai frumoase amintiri, iar una dintre experiențele cele mai căutate de familii este un sejur la Disneyland, celebrul parc de distracții aflat în apropiere de Paris. Infinity Travel by THEDA vă recomandă să instalați aplicația de mobil MagiPark Disneyland pentru a vă organiza cât mai bine ziua în parc, având informații utile despre timpul de așteptare pentru fiecare atracție în parte, despre care ride-uri sunt închise, despre restaurantele din parc (când sunt deschise și distanța pană la acestea din punctul în care vă aflați) etc.

Perioada de vârf este considerată 1 aprilie-31 octombrie, atunci când prețurile sunt ceva mai mari, insă avantajele sunt că vremea este mai bună, iar ziua mai lungă, ceea ce inseamnă mai mult timp de distracție! Pentru cei care doresc să se încadreze într-un buget mai mic, perioada de extrasezon (1 noiembrie-31 martie, cu excepția perioadei sărbătorilor de iarnă) rămane o opțiune importantă, însă ploile pot reprezenta un impediment, vremea în Paris fiind capricioasă uneori. Dacă vă veți păstra buna dispoziție, cu siguranță experiența Disneyland va fi una memorabilă, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

vezi detalii

width: 100%, height:2px

Legoland

Parcul de distracții LEGO își are originile în Danemarca, mai exact la Billund. Cu toate acestea, la fel de cunoscut este și parcul Legoland din Gunzburg, Germania. Cele mai apropiate aeroporturi de orășelul care găzduiește varianta germană a parcului sunt Munchen (unde zboară TAROM) și Stuttgart (cu zboruri ale companiei low-cost Blue Air). Parcul vă întâmpină cu 8 lumi tematice, peste 40 de atracții și milioane de piese LEGO. Vă puteți petrece ziua în: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land. Dacă vrei să vizitezi doar parcul, fără să stai în hotelurile din satul de vacanță, cea mai bună variantă este să-ți cumperi biletele online. În felul acesta le achiziționezi și la un preț mai mic, iar la fața locului nu mai pierzi timpul la coada pentru bilete. În cazul în care ajungi acolo cu mașina, e bine să știi că parcarea costă 6 euro pe zi. Merită să mergi cu cel mic la Legoland din momentul în care se înalță peste 80 de centimetri, iar dacă vrei neapărat să se poată da în toate atracțiile ar trebui să aibă peste 110 centimetri și patru ani sau mai mult. Există mai multe hoteluri în zonă, însă, dacă bugetul îți permite, satul de vacanță Legoland Feriendorf este o variantă foarte practică pe care ți-o recomandăm călduros.

vezi detalii

width: 100%, height:2px