Phantasialand Koln

atractii unice si spectacole fantastice in Bruhl - Germania

 
Transport
Perioada 02 aprilie - 31 decembrie 2023
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Tarife bilete
de la
 
28
adult / bilet

PHANTASIALAND este unul din cele mai vechi parcuri de distracții din Europa, înființat în 1967 și este cel mai mare din regiune. Parcul de distractii din orasul Bruhl (la 26 km de Koln) cucereste prin spectacolele fascinante, atractiile unice si aventurile diverse pe care le ofera. Aveti posibilitatea de a va caza intr-unul dintre cele doua hoteluri tematice: Ling Bao (amenajat in stil asiatic) sau Matamba (amenajat in stil african), iar masa poate fi servita atat in cadrul acestora, cat si in parc (restaurantele Unter den Linden, Manchu, Hacienda Don Pedro, Little Joe's si cafeneaua Heino's stau la dispozitia vizitatorilor).

Parcul e împărţit în 6 zone tematice: Fantasy, Deep în Africa, Berlin, Mexico, Mystery, China Town, fiecare cu specificul propriu, care se regăseşte atât în atracţii, cât şi în mâncarea (de tip fast food) pe care o găseşti în câteva dintre ele.

Există mai multe de atracții pentru amatorii de adrenalină însă majoritatea din parc sunt axate către copii.  Cele mai importante atracții sunt 2 roller coastere – Black Mamba și Colorado Adventure. Ultimul a fost inaugurat în anii 90 de Michael Jackson

Cum ajungeți aici: Din Köln sunt cam 25 de kilometrii pana la parc, aflat lângă orășelul Bruhl la sud-vest de Köln. Marea majoritate a vizitatorilor vin aici cu mașina dar există și opțiuni de a ajunge cu transportul în comun, existând un shuttle de la stația U-bahn din Bruhl.

Primul lucru care impresionează în parc sunt detaliul cu care au fost făcute construcțiile tematice, începând cu palatul Timbuktu din Africa, pagodele chinezești, culorile caselor din Mexic și continuând cu eleganța clădirilor din Berlin până la imaginația cu care au fost create atracțiile din Fantasy.

Dacă ajungeți pe aici și aveți posibilitatea, încercați să evitați weekend-ul. Alternativ mai exista un Fast Ticket prin care se pot sări cozile. Dacă vă planificați bine de la început puteți oricum să le ocoliți. Prin parc există ecrane care arată timpul de așteptare de la fiecare atracție și puteți merge la cele care sunt mai libere la momentul respectiv.

Variante bilete 

Tarif adult

Tarif copil*

1 zi Phantasialand oferta limitata

de la 28 EUR

de la 28 EUR

1 zi Phantasialand 

de la 53 EUR

de la 43 EUR

2 zile consecutive

de la 88 EUR

de la 65 EUR

 

 *copil 4- 12 ani 

**intrare de ziua voastra de nastere, avand copie dupa certificatul de nastere = GRATUIT

***ofertele limitate sunt pentru luna septembrie 2023

Hotel MATAMBA 3*

Localizare: hotelul, cu tematica africana, se afla langa parcul de distractii Phantasialand din orasul Bruhl. 
Facilitati: 2 restaurante, bar, camera pentru bagaje, 4 lifturi, parcare (gratuita); contra cost - seif la receptie; pentru copii - mascota MOYO (in afara orelor de functionare a parcului), program de divertisment „WATOTO kids fun”. 
Dotari camere: 120 camere si apartamente amenajate in stil african, majoritatea cu vedere la gradina, dotate cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV prin satelit, internet. De asemenea, hotelul dispune si de camere cu balcon (cu vedere la parc), apartamente cu 1 dormitor (Kongelo) sau cu 2 dormitoare (Kwaheri) si balcon sau terasa.

 

Hotel LING BAO 4*

Localizare: hotelul, cu tematica asiatica, construit pe baza principiilor Feng-Shui,  se afla langa parcul de distractii Phantasialand din orasul Bruhl; accesul in parc se face chiar prin gradina hotelului.  
Facilitati: gradini japoneze, 2 restaurante, 2 baruri, camera pentru bagaje, 4 lifturi, parcare (gratuita); contra cost - centrul spa "Mandala", seif la receptie; pentru copii - mascota PAU LI (in afara orelor de functionare a parcului), camera de joaca, restaurant pentru copii "Bamboo". 
Dotari camere: 175 camere si apartamente amenajate in stil asiatic, dotate cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV prin satelit, internet. De asemenea, hotelul dispune si de apartamente cu 1 dormitor (Yang) si apartament cu 2 dormitoare (Shui Fui).

  • bilet avion KOLN : la cerere ;
  • transfer privat aeroport - parc - aeroport : la cerere ;
  • transfer de grup centrul orasului Bruhl - parc , dus intors : 3 euro / persoana ;
  • cina a la carte : 33 euro / adult ; 14 euro / copil ;
  • asigurare medicala + storno .

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale