Asterix Parc Paris

parc de distracții din Plailly Franţa | disneyland pentru oameni mari

 
Transport
Perioada 02 aprilie - 31 decembrie 2023
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Tarife bilete
de la
 
43
adult / bilet

Parc ASTERIX este un parc de distractii tematic, bazat pe seria de benzi desenate Asterix (de Albert Uderzo si Rene Goscinny). Cu doua milioane de vizitatori anual, Parc ASTERIX este al doilea parc tematic langa Paris, dupa Disneyland si cei 11 milioane de vizitatori pe an. Este situat la aproximativ 35 km nord de Paris, la 32 km (20 mi) de la Disneyland Paris si 20 km (12 mi) de Chateau de Chantilly, in comuna Plailly, in departamentul de Oise. Deschis in 1989, parcul este operat de Compagnie des Alpes. Este cunoscut in special in Franta pentru o mare varietate de roller - coastere si a inceput sa incorporeze plimbari si teme din culturi istorice, cum ar fi galii, romanii, grecii antici si recent egiptenii, dar intotdeauna stilul vizual al povestilor.

ASTERIX este un parc de distractii construit in mijlocul padurii, la 35 de kilometri de Paris. Acolo merg francezii si turistii isteti. Are 36 de atractii pentru toate varstele si gusturile. Roller coaster care te lanseaza de la inaltimea unui bloc cu zece etaje sau iti testeaza stomacul in sapte intoarceri periculoase. Atractia cea mai mare este spectacolul cu delfini. Opt mamifere istete si puse pe joaca fac spectacol inclus in pretul biletului si primesc ajutor de la trei lei de mare nastrusnici.

Pentru a ajunge in ASTERIX Parc, aveti la dispozitie zboruri din Bucuresti, Cluj - Napoca, Iasi, Timisoara etc. catre Paris oferite de catre companiile Wizz Air, Blue Air, Air France, Tarom etc. Din Aeroport din Paris aveti mai multe posibilitati pentru a ajunge in Paris, distanta de 100 de km de la aeroport pana in Paris putand fiind parcursa in aproximativ 1 ora si 44 de minute. Puteti opta fie pentru inchirierea unei masini  sau puteti calatori cu trenul. Din Paris aveti posibilitatea sa ajungeti in ASTERIX Park metroul pana la statia Metro Cour Saint Emilion, iar de aici cu autobuzul la tarife pornind de la 5 euro pana la in Asterix Park.

 

Variante bilete :

Tarif adult

Tarif copil 3 - 11 ani 

1 zi Asterix Parc

de la 43 EUR

de la 40 EUR

 

Hotel LES TROIS HOBOUX 3*

Localizare: hotel tematic situat la 200 m de parcul de distractii si la cca. 30km nord de Paris. 
Facilitati: 3 restaurante, bar, terasa, camera de joaca pentru copii, teren de joaca, parcare. 
Dotari camere: 150 camere (cca. 25mp) cu vedere spre padure , formate dintr-un dormitor pentru adulti cu pat dublu si o nisa cu paturi supraetajate pentru copii; camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, telefon, TV satelit, WiFi, minibar, balcon sau terasa , camera de jocuri .

 

LA CITE SUSPENDUE 3*

Localizare : hotel tematic in padure ,celții care locuiau acolo se închinau copacilor și naturii și existau în perfectă armonie cu spiritele pădurii.  Toate cătunele din orașul suspendat sunt construite pe stâlpi pentru a proteja flora și fauna. 
Facilitati: 1 restaurant, parcare gratuita , Wi-fi gratuit . 
Dotari camere: 150 camere (cca. 25mp) , formate dintr-un dormitor pentru adulti cu pat dublu si o nisa cu paturi supraetajate pentru copii; camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, telefon, TV satelit, WiFi, minibar, balcon sau terasa , camera de jocuri .

 

Hotel LES QUAIS DE LUTECE 4* 

Bine ați venit în inima celebrei Lutetia! În epoca romană, Parisul era cunoscut sub numele de Lutetia, un centru comercial și cultural vibrant din jurul Senei. Povestea spune că, la apusul soarelui, malurile râului erau pline de oameni, în timp ce râsul și galagia răsunau peste râu. Hotelul Les Quais de Lutèce a fost conceput în acest sens, conectând ambele maluri ale Senei, aducand un tribut al stilului de viață roman din Lutetia. 
Facilitati:  restaurant tematic , bar, room service , spatiu de joaca pentru copii, parcare gratuita . 
Dotari camere : 150 camere ( cca. 25mp ) dotate cu aer conditionat , dus , pat matrimonial + paturi suprapuse , wi-fi gratuit . 

  • bilet avion Paris : la cerere ;
  • transfer privat aeroport - parc - aeroport : la cerere ;
  • transfer de grup aeroport - parc -aeroport : 10 euro / adult si 9 euro / copil ;
  • parcare pentru cei ce nu au cazare in parc : 15 euro ;
  • fast pass : 30 euro / adult sau copil ;
  • meniu Obelix adult : 10 euro ;
  • meniu Idefix copil : 6 euro ;
  • asigurare medicala + storno .

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale