Futuroscope Poitiers

parcul european al imaginilor in miscare in Franta / rasfatati-va , indrazniti experiente noi !

 
Transport
Perioada 02 aprilie - 31 decembrie 2023
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Tarife bilete
de la
 
41
adult / bilet

FUTUROSCOPE este un parc tematic francez bazat pe multimedia, cinematografie și tehnici audio-vizuale. Are mai multe cinematografe 3D și câteva cinematografe 4D împreună cu alte atracții și spectacole, unele dintre ele fiind unice in lume.

FUTUROSCOPE se afla  in zona Vienne, Nouvelle-Aquitania, la aproximativ 10 km la nord de Poitiers, în comunele Chasseneuil-du-Poitou și Jaunay-Clan.

FUTUROSCOPE a fost deschis in 1987 de catre un politician local, atragand anual mai multe milioane de vizitatori. Orice fel de tehnologie vizuala care se poate imagina se gaseste aici gratie tehnologiei IMAX: ecrane inalte de 7 etaje, de 900 m2, un ‘covor magic’, un ecran de apa, sali cu scaune ce simuleaza miscarile de pe ecran, o sala de dans cu roboti, proiectii 3D si 4D care te prind in actiunile lor, si ultima gaselnita, o gradina-robot interactiva, iar seara spectacol de lasare si apa.

Cum ajungi la parc ? Sunt mai multe aeroporturi la îndemână: La Rochelle, Tours, Angers, Limoges, Bergerac, Bordeaux și Nantes. Acestea sunt deservite de zborurile Air France, British Airways, Flybe, EasyJet sau Ryanair. 

 Variante bilete

Tarif adult

Tarif copil*

1 zi Futuroscope

de la 36 EUR

de la 29 EUR

2 zile Futuroscope

de la 65 EUR

de la 52 EUR

 

 *copil 5 - 12 ani 

**tarifele nu includ taxa de procesare de 4 euro / tranzactie

 

Hotel Du Futuroscope 1*

Localizare : Chasseneuil-du-Poitou , cu acces direct la parc ; cel mai apropiat aeroport este Poitiers Biard , la 13 km . 
Facilitati : serviciu gratuit de transfer pana la parc , bar , internet Wi-fi gratuit , receptie 24h , parcare gratuita , patut la cerere , pet friendly ; 
Camere : toate camerele sunt izolate fonic , au paturi suprapuse si se pot caza de la 1 la 5 persoane , Tv cu ecran plat , baie cu dus . 

  • bilet avion Nantes sau Boureaux : la cerere ;
  • transfer privat aeroport - parc - aeroport : la cerere ;
  • premium pass : de la 20 euro / persoana ;
  • premium gold pass : de la 79 euro / persoana ;
  • asigurare medicala + storno .

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale .