Europa Park si Rulantica Rust

cel mai mare parc tematic din Germania / descopera Rulantica noul parc acvatic din Europapark

 
Transport
Perioada 02 aprilie - 31 decembrie 2023
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Tarife bilete
de la
 
55
adult / bilet

EUROPA PARK este cel mai mare si cel mai vizitat parc de distractii din Germania, situat in orasul Rust, la 40 km distanta de Freiburg si la 160 km distanta de Stuttgart. Tematica parcului EUROPA PARK din Germania este reprezentarea la scara miniaturala a unor importante atractii sau obiective turistice din diverse tari europene. 

EUROPA PARK este unul din cele mai mari parcuri din lume, construit asemenea aeroportului aproape de granita celor 3 tari , Germania , Franta si Elvetia , intr-un loc strategic pentru a atrage cat mai multi vizitatori.

Parcul tematic EUROPA PARK Germania este impartit in 17 zone tematice: Germania, Franta, Italia, Elvetia, Grecia, Anglia, Rusia, Lumea copiilor, Regatul Minimoys, Padurea Fermecata Grimm, Austria, Islanda, Portugalia, Spania, Taramul Aventurii, Olanda si Scandinavia.

RULANTICA - Distracția pe apa are un nume! noua lume a apei interioare este mult mai mult decat un simplu nume, caci in spatele „Rulantica” exista o poveste plina de culoare, in centrul careia se ridica legendara insula „Rulantica”, o sursa de fascinatie din timp. 

Daca vrei sa-ti petreci vacanta in Europa si iti doresti sa te distrezi, la Europa Park precum si la Rulantica vei avea parte de ceea ce ti-ai dori , distractia se imbina cu relaxarea la Europa-Park si Rulantica!

Cum ajungi la Europa-Park + Rulantica ? Cele doua locatii – Europa-Park precum si Rulantica – sunt situate in aceeasi localitate – Rust, Germania, distanta intre ele fiind de 2 km. Pentru a ajunge aici, iti propunem o varianta simpla – zbor din Bucuresti catre Basel si apoi tren sau autocar – linie rustexpress din Badischer Bahnhof, Basel catre Europa-Park, Rust.

Variante bilete :

Tarif adult

Tarif copil*

1 zi Europa Park

de la 55 EUR

de la 47 EUR

1 zi Rulantica Aqua park 

de la 39 EUR

de la 36 EUR

 

 *copil 4- 11 ani 

** copii beneficiaza de intrare gratuita de ziua lor

Hotel Krønasår 4*superior

Hotelul de 4 stele denumit Kronasar este un hotel cu tematica speciala – seamana cu un muzeu de istorie naturala – fiind un loc interesant pentru cei carora le place aventura si explorarea.  
Localizare : hotelul este situat chiar la intrarea în aquaparkul „Rulantica” și oferă oaspeților săi acces exclusiv și direct la „Rulantica”. 
Camere: 277 camere dintre care 22 de apartamente tematice, 2 apartamente regale și 3 apartamente regale de lux. 
Facilitati : 2 restaurante , bar si cafenea , zona de joaca pentru copii , magazin , Wi-fi gratuit , transfer gratuit catre parcul Europa Park precum si catre alte hoteluri din parc .

 

Hotel Bell Rock 4* superior

Localizare: situat in orasul Rust, la cca 160 km de aeroportul din Stuttgart.
Facilitati: construit in stil colonial si format dintr-o cladire principala cu 4 etaje si 6 cladiri secundare de 3 etaje; un parc cu lac de cca. 2000mp; 3 restaurante, cafe-bar; inclus – piscine exterioare si interioare, sauna, centru fitness; contra cost – solar, tratamente wellness si de infrumusetare; pentru copii – mic dejun cu mascota parcului (Euromaus), loc de joaca, colt de joaca in restaurant, program de animatie dupa inchiderea parcului; parcare gratuita pentru clientii hotelului.
Dotari camere: 225 camere dotate cu baie proprie, uscator de par, TV, telefon, WiFi, aer conditionat, seif; toate camerele sunt de nefumatori.

 

Hotel Colosseo 4* superior

Localizare: situat in orasul Rust, la cca 160 km de aeroportul din Stuttgart.
Facilitati: situat in parc, hotelul este realizat in stilul arhitectonic al Romei Antice: camere decorate in stil roman, restaurante tipic italienesti, baruri, cafenele; sauna, baie de aburi, laconium, piscina exterioara, centru fitness (in hotel Bell Rock), jogging; contra cost – solar, tratamente wellness si de infrumusetare, masaj; pentru copii – mic dejun cu mascota parcului (Euromaus), loc de joaca, program de animatie dupa inchiderea parcului; parcare gratuita pentru clientii hotelului.
Dotari camere: 350 camere dotate cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV, WiFi, aer conditionat; toate camerele sunt de nefumatori.

 

Hotel Santa Isabel 4* superior

Localizare: situat in orasul Rust, la cca 160 km de aeroportul din Stuttgart.
Facilitati: situat in parc, hotelul este realizat in stilul unei manastiri portugheze si dispune de restaurant, centru spa (contra cost: solar, masaj, hamam, proceduri), piscina exterioara si interioara, centru fitness (la hotel Bell Rock); pentru copii - mic dejun cu mascota parcului (Euromaus), loc de joaca, program de animatie dupa inchiderea parcului; parcare gratuita pentru clientii hotelului.
Dotari camere: 66 camere dotate cu baie proprie cu uscator de par, telefon, TV, WiFi, aer conditionat;  toate camerele sunt de nefumatori.

 

Hotel El Andaluz 4* 

Localizare: situat in orasul Rust, la cca 160 km de aeroportul din Stuttgart.
Facilitati: situat in parc, hotelul este realizat in stilul unei mosii spaniole; dispune de o curte interioara foarte frumoasa cu plante tropicale, restaurant, bar, piscina exterioara, sauna, baie de de aburi, centru fitness (la hotel Bell Rock); contra cost - masaj, solar, tratamente cosmetice la hotel Santa Isabel, Colosseo sau Bell Rock; pentru copii - mic dejun cu mascota parcului (Euromaus), loc de joaca, program de animatie dupa inchiderea parcului; parcare gratuita pentru clientii hotelului.
Dotari camere: 192 camere dotate cu baie proprie, telefon, TV, WiFi, aer conditionat; toate camerele sunt de nefumatori.

 

Hotel Castillo Alcazar 4* 

Localizare: situat in orasul Rust, la cca 160 km de aeroportul din Stuttgart.
Facilitati: situat in parc, decorat in stilul unui castel medieval, hotelul dispune de dotari moderne - restaurant, sauna, baie de aburi, piscina exterioara, centru fitness (in hotel Bell Rock); contra cost: solar, masaj si tratamente cosmetice (la hotel Santa Isabel, Colloseo sau Bell Rock); pentru copii - mic dejun cu mascota parcului (Euromaus), loc de joaca, program de animatie dupa inchiderea parcului; parcare gratuita pentru clientii hotelului. 
Dotari camere: 120 camere dotate cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV, WiFi, aer conditionat; toate camerele sunt de nefumatori.

 

  • bilet avion Stuttgart : la cerere ;
  • transfer privat aeroport - parc - aeroport : la cerere ;
  • transfer de grup Stuttgart sau alt oras pana la parc : la cerere ;
  • servicii de spa : la cerere ;
  • organizare petrecere aniversara : la cerere ;
  • asigurare medicala + storno .

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale