Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break in Viena
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Viena 2022

Mozart si Muzeul Sunetelor | Monumentul Johann Strauss | muzee pentru copii si parcuri de distractie | cafenele si restaurante

 
Transportation
Perioada de valabilitate: 01 martie 2022 - 01 decembrie 2022
Tarife
de la
 
89
persoana / pachet

Viena, capitala Austriei si fosta capitala a Imperiului Habsburgic, este un oras unic al Europei, un oras cu “o mie de fete”. Influente politice, etnice dar mai ales culturale, au ajutat la modelarea spiritului si culturii vieneze, transformand acest oras intr-unul de neconfundat de-a lungul istoriei si in zilele noastre.
Puteti admira cladirile vechi, cu binecunoscuta arhitectura grava austriaca, iar cand pasul oboseste opriti-va la una dintre numeroasele cafenele! Merita! Orasul vibreaza cu o energie noua; Candva grandioasa, dar rece ca un muzeu al artelor rafinate, Viena s-a relaxat. Stradutele inguste din centrul istoric parca te conduc in pas sprintar spre fabuloasele palate, dar si spre cafenelele exotice.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Arthotel Ana Enzian 3* 89 EUR
Hotel Ibis Wien City 3* 95 EUR
Hotel Novotel Suites Wien City Donau 3* 119 EUR
Hotel NH Collection Wien Zentrum 4* 140 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?
- Palatul Imperial (Hofburg) – palatul are o traditie impresionanta. Aici au locuit cei mai influenti oameni din istoria Austriei, inclusiv dinastia de Habsburg.
- Palatul Schonbrunn – este cel mai important monument cultural al Austriei. Aici era resedinta de vara a Curtii de Habsburg si a fost modificat la initiativa Mariei Theresa.
- House of Music – Casa Muzicii – este cel mai important muzeu dedicat muzicii din aceasta tara si unul dintre cele mai frumoase din Europa. Tehnologia moderna se imbina perfect cu istoria muzicii, iar un vizitator are sansa de a dirija virtual chiar reputata orchestra a Filarmonicii din Viena, sa descopere prin intermediul multimedia cum dirijau mari muzicieni sau isi pot inregistra propriile compozitii pe CD-uri, oricat de stangaci ar fi rezultatul.
- Stephansdom - Impresionanta catedrala cu un turn de 136.7 m inaltime, a fost gazda si martor a multor evenimente istorice si culturale din istoria capitalei vieneze. Printre cele mai reprezentative se numara nunta lui Wolfgang Amadeus Mozart dar si funeraliile acestuia.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate