Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break in Valencia
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Valencia 2021 - 2022

arome, gusturi si culori | orasul artelor si stiintelor

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01 septembrie 2021 - 31 martie 2022
Tarife
de la
 
139
persoana / pachet

Valencia este un oras care isi asteapta turistii pentru a le dezvalui din multitudinea de obiective turistice pe care le poseda. Istoria bogata, arhitectura deosebita si varietatea culturilor si curentelor artistice care s-au intrepatruns pe aceste meleaguri, sunt numai cateva dintre motivele pentru care obiectivele turistice din Valencia sunt cu adevarat interesante.

Turistii care isi doresc sa descopere Valencia, trebuie sa stie ca acesta este un oras care are de toate. De la atractii turistice in stil gotic, la cartiere intregi din secolul al XIX-lea pana la modernul complex numit Orasul Artelor si Stiintei, care pare desprins dintr-un film SF.

Variante de cazare   Loc in camera DUBLA
Hotel Villacarlos 3* 139 EUR
Hotel B&B Valencia 3* 145 EUR
Hotel Checkin Solvasa 4* 160 EUR
Hotel Expo 3* 175 EUR
Hotel NH Las Ciencias 3* 195 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?

Ciudad de la Artes y las Ciencias

Turiștii pot experimenta o lume de vârf de arte și științe la acest complex futurist, la periferia orașului Valencia. Ciudad de las Artes y las Ciencias este unul dintre cele mai impresionante centre europene dedicate expozițiilor culturale și științifice. Într-un spațiu de doi kilometri de-a lungul râului Turia, complexul include câteva exemple uimitoare de arhitectură avangardistă proiectate de arhitecții Santiago Calatrava și Félix Candela. Complexul Ciudad are șase domenii principale: Hemisfèric IMAX Cinema care filmează pe ecranele digitale; Zona amenajată Umbracle cu vederi excelente; Muzeul de știință Príncipe Felipe, un muzeu științific interactiv; Acvariu oceanografic; Reina Sofía operă, si Agora spațiu de concert. Orașul de Arte și Științe găzduiește, de asemenea, conferințe, expoziții și ateliere de lucru legate de știință și subiecte de artă.

Oceanogràfic Valencia

Clădirea izbitoare proiectată de arhitectul Félix Candela, ca parte a orașului Arte și Științe, găzduiește cel mai mare acvariu din Europa. Este de fapt un complex de mai multe clădiri, fiecare dedicat uneia dintre cele mai importante ecosisteme și medii marine ale Terrei: zonele umede, temperate și tropicale, oceane, mediteraneene, antarctice, arctice și insule și Marea Roșie.

Catedral de Valencia și Plaza de la Virgen

Catedrala din Valencia este o biserică gotică glorioasă, cu turnul Miguelete emblematic care se ridică deasupra orașului. Construit pe locul unei vechi moschei maure, catedrala a fost construită în secolul al XIII-lea și renovată în secolul al XVII-lea. Exteriorul combină elemente arhitecturale originale romanești, gotice și baroce. Tigla vibranta cu azure impodobeste cupolele, care sunt o caracteristica distincta a orizontului Valenciei.

Bioparc Valencia

Gradina zoologica din Valencia acopera 25 de acri la nord de parcul creat de devierea cursului fluviului Turia. Peisajul a fost creat pentru a găzdui animale cât mai aproape de habitatele lor natale, iar gradina zoologică este cunoscută în special pentru colecția sa mare de animale africane.

Mediul este proiectat astfel încât vizitatorii să se simtă imediat ca și cum ar fi fost transportați în Africa, deoarece văd animalele aproape fără barieră în peisaje tipice pentru savană, Madagascar și Africa Ecuatorială. În loc să separe diferite specii, ele coexistă așa cum ar face în mediile lor native. Pe savană, de exemplu, leii, girafele, antelurile și rinocerii trăiesc împreună, așa cum fac în sălbăticie. Gorilele locuiesc într-o pădure densă ecuatorie, în timp ce hipopotami și crocodili se răcește în apă. Bioparc se angajează în mod activ pentru sustenabilitatea resurselor și pentru conservarea faunei sălbatice, folosind panouri solare pentru încălzirea apei și reciclarea a peste 95% din acestea.

Palacio del Marqués de Dos Aguas (Muzeul Ceramicii)

Aproape Biserica San Martín este Palacio del Marqués de Dos Aguas, un conac spectaculos din secolul al XVIII-lea. Palatul Marquise este renumit pentru fațada decorată în mod opulent, cu o ușă alabastră sculptată ornat. Acest palat aristocratic găzduiește acum Muzeul Național de Ceramică, care a fost deschisă în 1947. Muzeul prezintă mai mult de 5.000 de exemple de ceramică tradițională din Valencia și din împrejurimi, azulejos (ceramică albastră) de la Teruel și faianță din Toledo și Sevilla. Alte elemente interesante de pe afișaj includ ceramica veche grecească, romană și arabă; porțelan fin din China și Japonia; și piese moderne de Mariano Benlliure și Picasso. Un punct culminant al colecției este bucătăria din Valencia, complet echipată, din secolul al XIX-lea, cu gresie tradițională.

Torres de Serranos (Poarta Orasului Antic)

Acest reper impresionant este un simbol al Valenciei. Torres de Serranos reprezintă o poartă veche a Orașului Vechi și amintește de o epocă în care orașul era înconjurat de ziduri de apărare. Urmele orașului au fost construite în secolul al XIV-lea pe fundațiile romane. În 1930, Turnurile Serranos au fost restaurate la vechea lor glorie. Din aceste turnuri masive, vizitatorii pot admira priveliști panoramice ale orașului. Arcada porții de intrare prezintă detalii gotice decorative și două scuturi ale orașului.

 

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate

Evenimente recomandate in Valencia