Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break in capitala Andaluziei
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Sevilla 2020 - 2021

in pasi de flamenco prin orasul lui Don Juan | vizita la Castelul Alcazar | tapas si vin

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01.07.2020 - 31.03.2021
Tarife
de la
 
155
persoana / pachet

Un oras ce debordeaza de frumusete si exuberanta, Sevilla este una dintre comorile Spaniei. Situat in mijlocul regiunii autonome Andaluzia, orasul Sevilia insumeaza toata chintesenta acestei superbe regiuni din Spania. Este locul care reprezinta cel mai bine Spania pe care si-o inchipuie orice om care nu a fost niciodata aici, locul unde flamenco si luptele cu tauri sunt la ele acasa, orasul lui Don Juan si al lui Carmen, taramul linistit al caselor albe cu terasele pline de flori.

Un centru cultural, financiar, social si artistic al sudului Spaniei, Sevilia este in mod natural capitala acestei regiuni deosebit de fascinante. Stradutele sale serpuite duc vizitatorii catre biserici baroce ce par ascunse de ochii lumii, piete romantice, zone de magazine elegante si muzee celebre in toate lumea cum ar fi Muzeul de Arte Frumoase. 

Pentru relaxare si momente placute, vizitatorii pot participa la spectacole de muzica clasica sau pot merge la unul din teatrele din Sevilia. Acest oras este locul in care a luat nastere un fenomen care deja a depasit granitele Spaniei; este vorba de tapas. La tot pasul se gasesc restaurante, cafenele si baruri care servesc mancaruri si bauturi tipic andaluze.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA 
Hotel Don Paco 3* 155 EUR
Hotel América Sevilla 3* 185 EUR
Hotel Catalonia Santa Justa  4* 209 EUR
Hotel NH Sevilla Plaza de Armas 4* 245 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce sa vizitezi?

Catedrala Sfanta Maria. Construită în stil gotic în perioada 1401-1506, catedrala este renumită pentru faptul că adăpostește mormântul lui Cristofor Columb. Dimensiunile sale impresionante i-au oferit titulatura de cea mai mare catedrală gotică din lume fiind de altfel și parte din Patrimoniul UNESCO.

Un alt monument reprezentativ este Turnul Giralda situat langă catedrală. Acesta este poate cel mai vechi edificiu al orașului, construcția datând din anii 1100. Construit în timpul invaziei arabe, turnul avea rolul de minaret, designul acestuia având la bază minaretul celei mai importante moscheei din Maroc, Koutobia ( Marrakech).Real Alcazar, un palat maur care trebuie neapărat vizitat. Palatul constriut de mauri pentru regele creștin Pedro I te poarta prin trei stiluri arhitectuale diferite: maur, gotic și renascentist.

Cartierul Santa Cruz este una dintre cele mai fermecatoare zone ale orașului. Este o adevarată încântare să te pierzi pe straduțele înguste și umbrite ale unui fost cartier evreisesc. Straduțele acestuia abundă în istorie, povești și restaurante de tapas.

Turnul de Aur construit în timpul dominației arabe. În acele vremuri turnul făcea parte din zidul de aparare al orașului. Astăzi acesta găzduiește muzeul maritim.

Pe partea celalată a râului se află Triana, cel mai colorat și plin de viață ( în special cea de noapte) cartier al orașului. Se mai spune că Triana este locul în care a luat naștere muzica și dansul flamenco.

Plaza Espana. Este cel mai vizitat și îndrăgit loc atât de localnici, cât și de turiști. Clădirea principală a fost construită în 1929, având o formă semicirculară. Tot in Plaza Espana ai posibilitatea de a inchiriat o barca si de a porni intr-o plimbare romantica pe canalul ce inconjoara piata.

Parasolarul din Sevilla este o construcție mai futurista finalizată în 2011 după planurile arhitectului german Jurgen Mayer. Proclamată drept cea mai mare construcție de lemn din lume, aceasta simbolizează sase ciuperci gigantice unite între ele.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate