Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break in Sankt Petersburg
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Sankt Petersburg 2021 - 2022

Sankt Petersburg – orașul cu nopți albe

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01 septembrie 2021 - 31 martie 2022
Tarife
de la
 
345
persoana / pachet

Sankt Petersburg este un oraș bogat în obiective turistice pentru toate gusturile, începând cu iubitorii de natură ce se pot bucura de o priveliște uimitoare a râului Neva și continuând cu cei ce admiră comorile arhitecturale unice. O bună perioadă de timp orașul era cunoscut ca Leningrad, însă inițial acesta a fost numit în cinstea lui Simon Petru – Petrograd. În centru, dar și în sectoarele alăturate lui, puteți face excursii ca să vă familiarizați cu străzile maiestuoase și canalele întortocheate.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Lyra 3* 345 EUR
Hotel Nevsky Fort 3* 375 EUR
Hotel Moscow 4* 420 EUR
Hotel Marco Polo St. Petersburg 4* 450 EUR

 

  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • taxa de procesare a vizei;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?

Palatul și Grădinile din Peterhof – A fost construit pe timpul lui Petru cel Mare, adică în secolul al XVIII-lea. Scopul țarului a fost să investească într-un teritoriu cu zeci de palate, care să concurezeze chiar și cu Versailles din Franța. În această zonă turiștii se pot plimba și admira 3 parcuri bine planificate, în stil englezesc. În general, atracția principală a Peterhofului este Marea Cascadă, în centrul căreia se află fântâna lui Samson.

Biserica Învierii – Una dintre cele mai vizitate Catedrale din întreaga Rusie, Biserica Învierii se înalță în secolul al XIX-lea și este planficată în stil clasic rus, ornamentată cu mozaicuri și domuri specifice. Capodopera a fost construită în cinstea țarului rus Alexandru al II-lea.

Bulevardul Nevsky– Supranumit și cel mai cunoscut bulevard al Rusiei, acesta este cunoscut pentru o arhitectură unică și trecutul lui glorios, întrucât multe personalități marcante au trăit acolo. În prezent, strada enormă combină atât elemente vechi și monumente istorice, dar și hoteluri, magazine, deschise pentru turiști curioși.

Muzeul Ermitaj– Primul obiectiv turistic este și cel mai cunoscut la nivel internațional. Acesta reprezintă cu adevărat luxul rusesc în toată splendoarea lui – o clădire imensă și impunătoare. Inițial construit ca și reședința de iarnă a lui Petru cel Mare, în prezent este deschis turiștilor ca muzeu ce conține obiecte de artă inspirate din cultura vest-europeană.

Nopțile albe în Sankt Petersburg – este perioada perfectă de a vizita orașul. Milioane de turiști aleg să viziteze orașul anume în luna iunie, pentru a se plimba pe malul râului Neva, a vedea faimoasele poduri ridicându-se și pentru a se plimba cu corabia pe râul care, în această perioadă, este mereu luminos. Apogeul nopților albe are loc în ultimele trei săptămâni din iunie. Cea mai lungă noapte este cea dintre 21 și 22 iunie. Această noapte durează, de obicei, doar 5 ore și 12 minute.

 

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate