Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Ici c'est Paris
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Paris 2022

la vie en rose | croaziera pe Sena | plimbare prin gradinile luxuriante ale Palatului Versailles | Disney | shopping pe Champs-Elysees

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01 martie 2022 - 01 decembrie 2022
Tarife
de la
 
125
persoana / pachet

Parisul este un oraş fascinant, plin de atracţii turistice şi de istorie, muzeele pariziene găzduind unele dintre cele mai importante capodopere din întreaga lume. Monumentele şi obiectivele turistice din capitala Franţei sunt cunoscute în toată lumea.

Turnul Eiffel, Place de la Concorde, celebrul bulevard Champs-Élysées şi malurile Senei, cu vânzătorii ambulanţi de cărţi şi podurile sale istorice; L'Île de la Cité, cu celebra catedrală Notre Dame, Muzeul Luvru, Arcul de Triumf din Place de L'Étoile care comemorează victoriile Franţei, Domul Invalizilor, unde se află mormântul lui Napoleon, Panteonul şi multe monumente intrate în patrimoniul UNESCO, fac din acest oraş o atracţie care merită vizitată.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Louis Blanc 3* 125 EUR
Hotel Libertel Canal Saint Martin 3* 135 EUR
Hotel Arianne Montparnasse 3* 155 EUR
Hotel Kyriad Bercy Village 3* 175 EUR
Hotel Ibis Styles Paris Tolbiac BNF 3* 195 EUR
Newhotel Lafayette 3* 209 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Excursii optionale:
Nimic nu se compara cu o plimbare pe stradutele Parisului cu un pahar de vin rosu in mana. Poate doar o seara de vara petrecuta in parcul de langa Turnul Eiffel, privind luminile Turnului si cladirile din departare. Dar Parisul inseamna mai mult decat muzee, cladiri si cafenele. Acest oras este o stare de vis, o imbinare de trecut si prezent, de clasic si modern, de istorie si cultura. Amintirea Parisului aduce zambetul pe buzele oamenilor care l-au vizitat si dorinta de a reveni.
Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Versailles, Louvre, Sacre Coeur, Disneyland. Bonjour mon amour ! Patrundeti in inima Frantei si descoperiti Orasul iubirii !

Ce vizitam ?
- Champ Elysees – in trecut se dorea ca faimosul bulevard sa fie un parc, o continuare a gradinilor Tuileries. Este una dintre cele mai faimoase strazi din lume. Magazine de lux, cafenele, cinematografe, totul aici este fastuos.
- Catedrala Notre Dame – nu este doar un simbol al Parisului ci un simbol al Frantei. Este una dintre primele constructii in stilul gotic, o constructie impunatoare si impresionanta.
- Muzeul Orsay - puteti admira opere ale unor faimosi pictori precum Delacroix, Courbet, Daumier, Manet, Monet, Cézanne, van Gogh, Renoir, Matisse, Degas, Gaugain, Corot.
- Muzeul Louvre – cel mai mare muzeu din lume. Adaposteste nenumarate opere de arta, insa punctul maxim de atractie, ramane in continuare celebra pictura « Mona Lisa » a lui Leonardo da Vinci.
- Turnul Eiffel – simbolul Parisului, al puterii si al suprematiei, este o constructie impresionanta, moderna, este un far urias al orasului Paris.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate