Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break Malta
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Malta 2020 - 2021

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01.07.2020 - 31.03.2021
Tarife
de la
 
175
persoana / pachet

Asezata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei, Malta - tara arhipeleag, atrage anual peste un milion si jumatate de turisti, in ciuda suprafetei reduse. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei.
Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare.
Valletta, capitala micutei tari, fortareata fantastica, capodopera a stilului baroc, a fost construita de cavalerii ioaniti in secolul al XVI-lea. In Valletta sunt 32 de biserici si numeroase catedrale sau palate care confera orasului un farmec aparte. Valletta se afla astazi pe lista Patrimoniului Universal UNESCO.
St. Julians , fost sat pescaresc, este astazi una dintre cele mai cunoscute statiuni, situata la 6 km de Valletta. Este un orasel cu atmosfera mediteraneana, cu strazi si cladiri frumoase.
Insula Gozo are 26.000 locuitori si apare in vechea mitologie greaca. Locatia este cunoscuta datorita nimfei Calypso, care, conform legendei, l-a retinut prin farmece, timp de sapte ani, pe Ulisse.
Insula Comino , situata la jumatatea distantei dintre Gozo si Malta, este un paradis pentru scufundari sau surf. Laguna albastra a insulei, cu apa limpede de culoarea turcoazului, este o uriasa piscina naturala.
Mdina este o asezare feniciana si a detinut statutul de capitala fortificata a insulei pana la venirea cavalerilor ioaniti. Citadela magnifica, cunoscuta si sub denumirea de "Orasul Tacerii", este cladita in varful unui platou stancos, in mijlocul insulei.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Sunflower 3* 175 EUR
Hotel Il Palazzin 3* 185 EUR
Hotel Qawra Palace 4* 199 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

TURUL MALTEI-CROAZIERĂ

O excursie relaxantă, care vă va dezvălui frumusețea falezelor, grotelor și porturilor malteze, la care nu veți avea nevoie de asistență turistică.

Turul Maltei vă va oferi și un prânz la bordul navei când aceasta va fi ancorată în faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veți avea ocazia să înnotati în cea mai cristalină apă a Mediteranei și să vă bucurați de soare pentru 2 ore cel puțin.

TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA 

Tur de fortă in istoria insulei de la granița maritimă dintre Occident și Orient dar și între Europa și Africa. Istorie, politică, război, artă, știința, religie și contraste între popoare și culturi.

Trei orașe, fiecare cu istoria lui. Valletta oraș modern dar vechi de peste 400 ani, capitala Marilor Maeștri, ce poartă numele celui care a învins turcii în marele asediu. Obiective: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maeștri și Grădinile Barrakka. Apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, și cetatea locuită, “Orașul Tăcerii”. Aici veți recunoaște poate scene din filme ca “Gladiatorul” și “Contele de Monte Cristo”.  Se încheie ziua cu Mosta, unde veți fi încântați de cea mai masiva construcție bisericească din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.

TURUL INSULEI GOZO 

Biserica, basilica, facatoare de minuni “TA’ PINU“.

“FEREASTRA ALBASTRĂ“, unde marea și stânca ne vor da un spectacol de neuitat.

“CITADELA” cetatea în stil arab unde s-au apărat arabi, normanzi, ioaniți, britanici, dar și inchiziția din Roma.

“GOLFUL NIMFELOR” , Xlendi, sat pescaresc, tronat de singurul izvor din Malta, gazda noastra pentru masa de pranz.

VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE 

Prima lecție de geologie, preistorie dar și istorie.

Istorie: Vittoriosa este orașul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniți.Geologie: Grota Albastra, vizibilă de pe faleză sau din barcă (daca marea permite), similară cu cea din Capri. Preistorie: templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit în Malta acum 7000 de ani au încântat zeii cu pietre ridicate spre cer.

TURUL SICILIEI

Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel că în maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern ne va indrepta pe coasta de est spre nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei străzi, grădini și vestigii grecești și romane. În funcție de vreme, la intoarcere vom vizita cel mai mare vulcan al Europei – ETNA unde vom ajunge la altitudinea de 2000 m. 

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate