Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break Londra
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Londra 2022

Palatul Buckingham | admira atractiile metropolei din London Eye | croaziera pe Tamisa |muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01 martie 2022 - 01 decembrie 2022
Tarife
de la
 
110
persoana /pachet

Londra este unul din cele mai cosmopolite oraşe din Europa şi din lume, în care se vorbesc peste 300 de limbi diferite!

Capitala Angliei este ca un magnet pentru actori, artişti şi designeri, un oraş care stabileşte tendinţele în artă, arhitectură, modă, design şi tehnologie.

Centrul oraşului Londra ("The City") este cel mai vechi cartier, găzduind astăzi unele dintre cele mai importante obiective turistice şi monumente din Londra, precum Tower Bridge şi Turnul Londrei, locul unde sunt păstrate bijuteriile Coroanei Britanice. De asemenea, nu rataţi Palatul Buckingham, British Museum, Big Ben şi clădirile Parlamentului, Muzeul Figurilor de Ceară - Madam Tussaud's, Hyde Park şi Grădinile Kensington.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Holiday Inn Express Newbury Park 3* 110 EUR
Hotel Hampton By Hilton London Docklands 3* 125 EUR
Hotel Doubletree by Hilton London Chelsea 4* 160 EUR

 

  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Big Ben ( Turnul ceasului)

Este printre cele mai cunoscute orologii din lume! Big Ben este , de fapt, numele clopotului, dar este folosit si pentru ceas. Si este un alt simblol al Londrei. Are 96 m inaltime, este construit in stil neo-gotic si cu greu il poti cuprinde in poze, daca esti aproape .Se poate vedea de peste tot. Primii 61 de m sunt din caramida, iar restul din fier. Nu se poate vizita de catre turisti, doar de britanici, iar acest lucru e posibil cu anumite formalitati.

Palatul Parlamentului

Este cea mai fotogenica cladire a  orasului. Se afla alaturi de Big Ben si de Westminster Abbey. Este impunator prin arhitectura gotica. 

Podul Westminster

Face legatura intre London Eye si Parlament. Acest pod este de 150 de ani, este vopsit in verde si este atat pietonal, cat si rutier. La mijlocul podului intotdeauna sta cate un scotian imbracat in port traditional, cantand din cimpoi! 

Westminster Abbey

Extrem de frumoasa! Este cea mai faimoasa biserica din Londra, este construita din secolul al XI lea , in stil gotic si face parte din Patrimoniu Unesco. Aici s-au facut de-a lungul secolelor toate incoronarile si tot aici este locul de veci al celor care au cladit Marea Britanie.Pe langa regi si regine,aici mai sunt inmormantate anumite persoane importante din tara.Tot a ici s-a casatorit si Ducele si Ducesa de Cambrige in 2011.

London Eye

Este uriasa roata de observatie a Londrei, care ofera privelisti deosebite asupra orasului de pe Tamisa, pana la 40 km departare. O vezi de pretutindeni. Daca doresti sa te urci in ea, un bilet costa 16 e, merge foarte incet, te poti urca din mers in ea si o tura dureaza 30 de minute.

British Museum                                                               

British Museum este unul dintre cele mai vechi si totodata unul dintre marile muzee ale lumii.Cele peste 7 milioane de exponate adunate in mai bine de 250 de ani sunt repartizate in numeroase colectii ce acopera toata civilizatia umana. De la Egiptul si Grecia Antica, la China, Africa si continentul american, toate sunt reprezentate in acest templu al culturii mondiale. Printre cele mai importante exponate se pot enumera: Busturile lui Ramses al II-lea si   al lui Amenhotep al III-lea, vestigii ale Mausoleului din Halicarnas, dar si picturi realizate de Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Rafael si Rembrandt. Celor care doresc cu adevarat sa vada toate colectiile in detaliu le este recomandat sa viziteze muzeul in decursul a mai multe zile, lucru nu foarte suparator tinand cont ca intrarea este libera.

Buckingham Palace

Palatul Buckingham este fara indoiala simbolul regalitatii britanice si mandria intregii natiuni. Istoria resedintei oficiale a familiei regale incepe la inceputul secolului al XVIII-lea  cand Ducele de Buckingham si-a ridicat aici un palat.

Primul monarh care si-a stabilit resedinta la Buckingham a fost Regina Victoria, in anul 1837, care a adus schimbari majore fostului palat. Statuia faimoasei regine, care intruchipeaza zeita victoriei, vegheaza din fata colosalei cladiri.

Tower Bridge

Tower Bridge este un pod suspendat si in acelasi timp un pod mobil. Acesta este format din doua turnuri unite in partea superioara de pasarele. Emblematicul pod face legatura intre sudul si nordul orasului, fiind destinat atat traficului rutier cat si pietonilor. Renumele ii este dat de faptul ca partea carosabila se poate ridica pentru a permite vapoarelor sa navigheze pe Tamisa.

Deseori Tower Bridge este confundat cu un alt pod londonez celebru, London Bridge, situat la cativa zeci de metri in aval.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate

Evenimente recomandate in Londra