Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break la Edinburgh
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Edinburg 2020 - 2021

 
Transport
Perioada de valabilitate 01.07.2020 - 31.03.2021
Tarife
de la
 
235
persoana / pachet

Edinburgh este capitala Scoţiei, un oraş mare care a reuşit să combine atât elemente antice, cât şi moderne într-o atmosferă unică specific scoţiană. Vegheat de un castel impunător, un simbol al oraşului, Edinburgh îmbină construcţiile medievale cu o viaţă modernă, contemporană. Edinburgh deţine atât o parte cu clădiri vechi, cât şi o secţiune cu edificii moderne şi o parte dintre acestea au devenit membre ale Patrimoniului Mondial UNESCO încă din 1995. 

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Ibis Styles Edinburgh St Andrew Square 3* 235 EUR
Hotel Ceilidh-Donia 3* 295 EUR
Hotel Apex Waterloo Place 4* 325 EUR
Hotel The Scotsman 4* 385 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?

Castelul Edinburgh

Este cu siguranţă atracţia primordială din Edinburgh, fiind o fortăreaţă istorică ce domină orizontul oraşului. Zona are o importanţă istorică uriaşă, se pare că primii oameni au locuit aici încă din Epoca Fierului, undeva în secolul al II-lea. Castelul Edinburgh este simbolul metropolei şi apare într-o formă stilizată pe stemele oraşului şi ale universităţii. Numeroase evenimente culturale şi artistice sunt sărbătorite cu fast în regiune şi mii de oameni îşi doresc să ia parte la ele.

Catedrala Sfântul Giles

Este o construcţie unică, realizată în binecunoscutul stil gotic, fiind dedicată Sfântului Giles, ocrotitorul oraşului. Catedrala este principalul lăcaş de cult din Edinburgh, iar clopotniţa şi coroana sa sunt caracteristici importante care se evidenţiază la orizontul oraşului. Catedrala Sfântul Giles a fost construită în secolul al XIV-lea, urmând ca în secolul al XIX-lea să fie restaurată.

Castelul Craigmillar

Astăzi au rămas numai ruinele deosebitei construcţii, dar chiar şi aşa este un loc fantastic, încărcat de istorie. Prima parte a castelului a fost construită în secolul al XIV-lea, iar războaiele îndelungate au pus edificiul la pământ. Acum, se mai pot vedea zidurile care au înconjurat castelul.

Râul Leith

Este un curs de apă care străbate oraşul, fiind un refugiu liniştit în Edinburgh. Pe ambele părţi ale Râului Leith se pot face plimbări pe jos sau chiar cu bicicleta. Această activitate nu necesită efort, traseul nefiind abrupt.  Apele râului sunt de asemeni un loc bun pentru pescuit, în adâncurile sale se regăsesc numeroase specii de peşti ca păstrăv brun, sălbatic, ştiucă, lipan şi altele. De-a lungul timpului, numeroase persoane s-au aventurat în apele Râului Leith şi au descris experienţa ca fiind una foarte plăcută. Totuşi, zona nu este dedicată înotului, deşi această activitate nu este interzisă.

Muzeele şi galeriile

Oraşul Edinburgh deţine numeroase muzee şi galerii care adăpostesc fel de fel de obiecte interesante. Multe dintre ele sunt centrate pe artă, aşa încât veţi putea admira elemente de artă fină, expoziţii de picturi, artă contemporană. În muzeele din Edinburgh, colecţiile se schimbă frecvent, aşa încât nu se poate pune problema monotoniei. Cel mai important muzeu al oraşului este Muzeul Scoţiei, un mix de artă modernă cu cel mai bun patrimoniu al Scoţiei. Exponatele includ ceramică scoţiană şi arme din Epoca Romană.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate