Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Dubrovnik - perla Adriaticii
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Dubrovnik 2021 - 2022

vizita la perla Adriaticii | plimbare pe Stradun – strada principală a orașului istoric

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01 septembrie 2021 - 31 martie 2022
Tarife
de la
 
175
persoana / pachet

Dubrovnik este situat in regiunea Dalmatia din sudul Croaţiei, una dintre fostele republici iugoslave. Dubrovnik este oraşul cu o istorie unică din punct de vedere politic şi cultural, este oraşul moştenirilor şi frumuseţilor cunoscute în întreaga lume, precum şu unul dintre cele mai atractive şi mai cunoscute oraşe Mediteraneene. Oraşul alb din piatră împrejmuit de aproape 2 km de ziduri, castele, turnuri, despărţit de Stradun (strada principală din Dubrovnik), fiind protejat de Sf. Vlaho, protectorul cel mai important al Dubrovnikului, oraşul fiind de asemenea şi sub protecţia UNESCO.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Komodor 3* 175 EUR
Hotel Lero 3* 195 EUR
Hotel Uvala 4* 235 EUR
Hotel Neptun 4* 250 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?

Muzeul de Arheologie Narona - Vid - Ruinele oraşului Narona care sunt fundația Muzeului de Arheologie Narona, situat la 4 km nord-vest de centrul oraşului Metkovic, nu departe de la Dubrovnik, în zona satului Vid. În Vid este construit Muzeul de Arheologie Narona, primul muzeu din Croaţia, care a fost construit direct la locație.

Muzeul de Etnografie - Dubrovnik - Noua expoziţie permanentă a muzeului etnografic Dubrovnik a fost deschis în 1991, şi este situat în centrul oraşului Dubrovnik. Muzeul Etnografic cuprinde aproximativ 5000 de articole. Clădirea din anul 1590 a fost construită de către guvernul oraşului Dubrovnik,în cea mai veche parte a orasului, pe insula Lava, unde se păstrau rezervelor de cereale ale oraşului, în 15 puțuri mari săpate in piatrala parter.

Manastirea Franciscana- Dubrovnik - Manastirea Franciscana este situat în Dubrovnik, fiind menţionată pentru prima dată în anul 1235, şi indică locul mănăstirii Sf. Teanc în suburbia Pila care a fost demolat în timpul proclamării războiului cu regele sârb Uros al II-lea. Odată cu Milutin în 1317 Manastirii i-a fost construita bibliotecă in secolul al XVII-şi seminarul teologic 1896, iar biserica in stil baroc, după cutremurul din 6. aprilie 1667.

Muzeul Cultural şi istoric - Dubrovnik - Muzeu cultural şi istoric este situat în Palatul Rectorului, un frumos palat gotic care cîndva a fost centrul administrativ al Republicii Dubrovnik. În interiorul Muzeului Cultural şi istoric, care este de asemenea o parte integrantă a Muzeului Dubrovnik, sunt expuse saloane ambientale cu mobilier antic conservat şi ustensile uzuale, precum şi tablouri în cea mai mare parte al maeştrilor croaţi şi italieni.

Muzeul Visia 5D Theatrum Dubrovnik - Dubrovnik -Muzeul Visia 5D Theatrum Dubrovnik, este situat în Dubrovnik, care prin metode de inventive combină elemente din parcuri de distracţii precum Disneyland şi Gardaland, cu elemente de muzee moderne.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate