Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break in Cracovia
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Cracovia 2020 - 2021

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01.07.2020 - 31.03.2021
Tarife
de la
 
230
persoana / pachet

Cracovia este cel de-al doilea cel mai mare oras din Polonia si unul dintre cele mai importante centre culturale si universitare din tara.

Cracovia este considerat a fi si cel mai frumos oras al Poloniei, asta din princina cladirilor istorice care sunt impanzite pe un teritoriu destul de extins in centrul vechi al orasului. Pe langa frumusetea arhitecturala fara egal a acestor constructii si importanta lor istorica, Cracovia se mai mandreste si cu o comunitate numeroasa de tineri formata din studenti veniti din toata Europa.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel 32 Kraków Old Town 3* 230 EUR
Hotel PURO Kraków Kazimierz 4* 245 EUR
Hotel Unicus Palace 4* 250 EUR

 

 

  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?

Centrul Vechi sau Stare Miasto este primul loc in care trebuie sa te opresti.

Cel dintai loc pe care trebuie sa il vezi este Castelul Wawel. Situat la o altitudine de 228 de metri deasupra marii, pe malul stang al Vistulei, Castelul Wawel este o adevarata bijuterie arhitecturala. Avand o valoare sentimentala deosebita pentru polonezi si fiind unul dintre simbolurile tarii, Castelul Wawel este considerat cel mai frumos castel din Europa (dupa cel din Praga).

Dupa o plimbare relaxanta prin curtea castelului te invitam sa faci o vizita cladirii Sukiennice. Construita initial in secolul al XIV-lea in stil gotic, Sukiennice – care pe atunci era o piata imensa – a capatat in secolul al XVI-lea o infatisare ce apartine stilului renascentist. In zilele noastre, Sukiennice gazduieste un muzeu si numeroase magazine cu suveniruri.

Turnul Primariei din Cracovia este locul pe care clar nu trebuie sa il ratezi. In zilele in care este permis accesul la etajele superioare merita sa faci un efort sa urci pana la ultimul nivel pentru a admira superbul oras de sus.

Barbicanul din Cracovia este ceea ce au numit unii istorici “cea mai puternica constructie de aparare din Europa de acest tip”. Acest model de defensiva era menit sa protejeze orasul de invazia iminenta a turcilor care a speriat Europa in Evul Mediu.

Poarta Florian este singura bucata care a supravietuit din zidurile cetatii. N-ai cum sa treci prin Cracovia sa n-o vezi si nici nu iti recomandam sa incerci!

Biserica St. Mary este una dintre cele mai importante lacasuri de cult din Cracovia. Construita in secolul al XIII-lea, biserica ocupa un loc important in istoria locala si in inimile polonezilor.

De vrei sa descopei palatele poloneze, iti recomandam sa te indrepti catre Palatul Biskupow Krakowskich, o constructie renascentista care are anexat un parc superb.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate

Evenimente recomandate in Cracovia