Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break Copenhaga
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Copenhaga 2024

incursiune prin cea mai cool capitala din lume

 
Transport
Perioada de valabilitate Oferta este valabila in limita locurilor disponibile
Tarife
de la
 
255
persoana / pachet

Copenhaga, cea mai cool capitala din lume.
Daca Parisul este Orasul Indragostitilor, iar Praga – Orasul de Aur, Copenhaga si-a castigat titlul de cea mai cool capitala din lume. Capitala Danemarcei este un oras cosmopolit, renumit pentru libertate, pentru parcurile cu vegetatie luxurianta si atitudinea pro-mediu. Castele si biserici vechi de sute de ani se imbina armonios cu arhitectura si designul moderne, trecutul bogat se transforma in tehnologie, arta si educatie la nivel inalt.

Oras cu o diversitate uluitoare, pentru fiecare turist Compenhaga este fascinanta din alte si alte motive. Insa noi iti prezentam in continuare topul motivelor pentru care Copenhaga este cea mai cool capitala din lume.

Poate ca nu este unul dintre cele mai ieftine orase ale Europei, dar cu siguranta Copenhaga este una dintre cele mai interesante destinatii turistice, motiv pentru care se afla in topul listei destinatiilor de vacanta.

 

Servicii incluse:

  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.

Nu sunt incluse:

  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

 

Ce sa vizitezi in Copenhaga:

Christiania : In urma cu aproape 4 secole, regele Cristian al IV-lea al Danemarcei si Norvegiei a construit un orasel comercial si canalele care il strabat si astazi: Christianshavn. Astazi, cea mai atragatoare zona din Christianshavn este, atat pentru localnici, cat si pentru turisti, orasul liber Christiania.

Mica Sirena: Este ocupata din zori si pana-n seara. Se lasa fotografiata de turistii care se inghesuie sa prinda dintr-un unghi cat mai bun statuia de bronz a Micii Sirene. Trebuie sa precizam ca aceasta arata miraculos la cei peste 90 de ani si este astazi unul dintre cele mai importante simboluri ale Copenhagai.

Gradinile Tivoli : Locuri magice, ale frumusetii, miracoluluirezisti sa te invar si, desigur, ale distractiei, Gradinile Tivoli sunt o oaza aflata in inima Copenhagai. Cu o traditie de 165 de ani, parcul de distractii Tivoli este unul dintre cele mai spectaculoase din Europa si al treilea ca numar de vizitatori de pe continent. Se spune ca Walt Disney a fost atat de impresionat de magia si atmosfera de poveste, incat primul parc de distractii Disneyland a avut Tivoli ca model.

The Star Flyer este cel mai inalt carusel din lume. Inainte sa te entuziasmezi, sfatul nostru este sa te asiguri ca ti la aproape 80 de metri inaltime. Roata din Tivoli este una dintre atractiile clasice si te vei bucura de o priveliste cuceritoare asupra Copenhagai.

 

 

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate