Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break in Berlin
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Berlin 2021 - 2022

plimbare prin cel mai verde oras al Germaniei | orasul celor 1700 de poduri | vizita pe insula muzeelor

 
Transport
Perioada de valabilitate: 01 septembrie 2021 - 31 martie 2022
Tarife
de la
 
95
persoana / pachet

Berlin este una dintre cele mai mari capitale europene, cu o istorie pe cât de lungă pe atât de tumultoasă. Istoria acestui oraș și-a pus amprenta pe cultura, arhitectura și viața localnicilor, făcând din Berlin una dintre cele mai moderne și interesante metropole din lume.

Cu o populație de peste 3,5 milioane de locuitori, Berlin este un important centru cultural, artistic și economic care găzduiește anual nenumărate concerte, festivaluri și conferințe de renume mondial. Cu o istorie atât de lungă nu este de mirare că străzile orașului sunt împânzite de clădiri vechi și monumente ce atestă momente cheie din trecutul său.

Variante de cazare Loc in camera DUBLA
Hotel Comfort Lichtenberg 3* 95 EUR
Hotel Delta Am Potsdamer Platz 3* 119 EUR
Hotel Abba Berlin 4* 139 EUR
Hotel Holiday Inn Berlin - Alexanderplatz 3* 155 EUR
Hotel Iverbergs Premium 4* 185 EUR
  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana.
  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

Ce vizitam?

Berlinul la inaltime: Cu cei 368 metri ai sai, turnul de televiziune din Berlin (Fernsehturm) se regaseste printre cele mai inalte constructii din Uniunea Europeana. Turnul a fost construit in 1969 si ofera turistilor posibilitatea de a admira capitala germana de la inaltimea de 204 metri, la care este pozitionat punctul sau de observatie. De asemenea, vizitatorii au ocazia de a servi masa in restaurantul panoramic al turnului, meniul `incluzand` si un tur panoramic de 360°.
Poarta Brandenburg: Simbol al orasului Berlin si totodata simbol national (poarta Brandenburg este reprezentata pe monedele germane de 10, 20 si 50 eurocenti), aceasta constructie a fost ridicata la sfarsitul secolului XVIII si restaurata in intregime dupa al doilea razboi mondial.
Vizitati `MuseumsInsel` - Insula Muzeelor: Partea de nord a insulei de pe raul Spree poarta aceasta denumire intrucat adaposteste un numar de 5 muzee renumite pe plan international, parte a Patrimoniului Mondial al UNESCO incepand cu anul 1999. Complexul include urmatoarele muzee: `Altes Museum` (Muzeul vechi), `Neues Museum` (Muzeul Nou), `Alte Nationalgalerie` (Galeria Nationala veche), `Bode Museum` (contine colectii de sculptura si arta antica si bizantina) si `Pergamon Museum` (exponate de arta islamica, orientala etc).

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate

Evenimente recomandate in Berlin