Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
City break Amsterdam
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

Oferta city break Amsterdam 2024

plimbare pe canalele orasului | vizita la Rijksmuseum | promenada pe bicicleta

 
Transport
Oferta valabila in limita locurilor disponibile!
Tarife
de la
 
215
persoana/ pachet

  Amsterdam, capitala Tarilor de Jos (Olandei), a fost fondat la sfarsitul secolului al XII - lea, fiind astazi cel mai mare oras al tarii, un important centru financiar si cultural. Desi un oras neobisnuit, are toate avantajele unuia mare: cultura, istorie, arta culinara, distractii, mijloace de transport, cafenele si restaurante.
  Construit pe raul Amstel, pe 90 de insule unite prin 1300 de poduri, deasupra a 100 km patrati de apa, Amsterdamul este asemanat cu Venetia, insa o altfel de Venetie, mult mai cosmopolita, foarte relaxata si complet lipsita de prejudecati.
  Oras al celebrului pictor Van Gogh, are casele aliniate de-a lungul canalelor care dateaza din secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, si care sunt protejate astazi prin lege. Desi nu este un oras foarte mare, centrul cuprinde mai toate obiectivele turistice.
  Orasul e prea relaxat, ca sa nu fie distractiv. Inarmeaza-te cateva zile cu atitudine potrivita si alatura-te locuitorilor lui!

 

Servicii incluse:

  • 3 nopti cazare cu mic dejun;
  • transport avion dus intors;
  • taxe aeroport;
  • bagaj de mana;

 

Nu sunt incluse:

  • transfer aeroport - hotel - aeroport;
  • bagaj de cala;
  • excursii si servicii optionale;
  • asigurare medicala.

 

Ce vizitam?
Rijksmuseum – muzeul national al Olandei. Muzeul este dedicat artei, aviatiei si istoriei.
Fondat in 1800 la Haga, muzeul a fost mutat in 1808 la Amsterdam. Puteti gasi aici operele unor artisti precum Jacob van Ruysdael, Frans Hals, Johannes Vermeer si Rembrandt.

Casa Memoriala Rembrandt - este casa unde Rembrandt a trait si a pictat o parte din viata sa. Artistul a locuit in aceasta casa in perioada 1639 – 1656.

Muzeul Van Gogh – acest muzeu adaposteste cea mai mare colectie de picturi ale lui Van Gogh si ale contemporanilor sai.

Muzeul Madame Tussauds – muzeul figurilor de ceara este ca si cel din Londra, locul in care va puteti fotografia cu Marilyn Monroe, Arnold Schwarzenegger sau Oprah Winfrey. Muzeul ofera vizitatorilor sai si mai multa interactivitate in Zona Muzicala unde puteti canta alaturi de starurile favorite.

Unde mancam?
Coffe Shop: Bushdocter, Grey Area, Front Page, Rokerij, 420 Cafe (De Kuil).
Restaurante: Okura Hotel Restaurant, Steakhouse Piet de Leeuw, Me Naam Naan, Sie-Joe Indonesian Restaurant, Le Hollandais, Restaurant Moeders, Cafe Restaurant Stout.

Unde facem cumparaturi?
BLGK Edelsmeden, A Van der Meer, Absolute Danny, Athenaeum Booksellers, Bell Tree, Free Record Shop, Hema, Webers Holland, Shakedown.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

width: 100%, height:1px

Alte destinatii recomandate

Evenimente recomandate in Amsterdam