Crăciun 2020 la Moeciu

23 - 26 decembrie 2020

 
Transport: individual
Perioada de cazare: 23 - 26 decembrie 2020
Tarife
de la
 
12060
persoană/ pachet

     Complex Turistic Cheile Grădiștei Resort Moeciu*** este situat în Moeciu, la 7 km de castelul Bran și la 30 km de orașul Brașov, face parte din Complexul Turistic Cheile Grădiștei și dispune de 2 hoteluri de 3 stele, 6 vile de 3 stele și o vilă de 4 stele. Condițiile excelente de cazare, preparatele tradiționale servite în restaurantul Rustic, sala de evenimente, centrul Spa cu piscină interioară, saună și jacuzzi, pârtia de schi lungă de 570 de metri și serviciile de calitate sunt numai câteva motive pentru care merită să-ți petreci vacanța de vară, de iarnă sau Revelionul la Resort Moeciu din cadrul Complexului Turistic Cheile Grădiștei.

     Facilități: Complexul Turistic Cheile Grădiștei Resort Moeciu are următoarele facilități: restaurant, pub dotat cu home-cinema, darts, biliard, karaoke, internet și tenis de masă, săli de conferințe, piscină interioară, jacuzzi, saună, sală de fitness, teren de joacă pentru copii, volei, minifotbal, tenis, plimbări cu sania sau trăsura trasă de cai. Pârtia Moieciu are o lungime de 570 metri, diferențe de nivel de 57 metri, lățime 50 metri, înclinație 20%. Este dotată cu instalație pe cablu teleschi și instalații pentru zăpadă artificială. Grad de dificultate: ușoară. Centrul de închiriere Moeciu oferă echipamente de schi și snowboard, dar și săniuțe.

     Dotări camere: Cheile Grădiștei Resort Moeciu este un complex de vacanță situat într-o locație ideală și este format din două hoteluri și 7 vile rustice. Cele 137 camere ale complexului oferă priveliști deosebite asupra împrejurimilor.

 • Hotel Grădiștei*** are o capacitate de 90 de locuri de cazare, dispuse în 35 camere duble și 5 garsoniere și este situat lângă pârtia de schi. Camerele hotelului oferă o imagine vie a pădurii în orice anotimp. Hotelul are în componența sa următoarele tipuri de camere: 18 camere duble, cu pat matrimonial; 17 camere duble twin, cu paturi separate; 5 garsoniere, cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Alte facilități: living cu bar și terasă pentru siestă și pauză de fumat; camerele au terase spațioase; piscină interioară, terasă, jacuzzi și saună uscată.
 • Hotel Cheia*** pune la dispoziție 61 de locuri de cazare în cele 27 de camere, dispuse pe 4 etaje și este localizat în zonă centrală a complexului, în apropiere de restaurant. Minihotelul are în componența sa următoarele tipuri de camere: 8 camere duble, cu pat matrimonial; 7 camere triple, cu un pat matrimonial și un pat de o persoană; 12 camere duble twin, cu paturi separate. Alte facilități: living la fiecare etaj; sală de conferințe pentru aproximativ 200 de persoane (capacitate maximă, doar cu scaune).
 • Vila Ovidiu*** are 32 locuri de cazare, dispuse în 10 camere duble și 4 camere triple. Localizare: între restaurant și recepția complexului. Casa Ovidiu are în componența sa următoarele tipuri de camere: 10 camere duble, cu pat matrimonial; 4 camere triple, cu pat mare matrimonial și o canapea extensibilă. Alte facilități: living generos cu bar și șemineu la parter; toate camerele au terase spațioase.
 • Vila Aron*** are o capacitate de 30 locuri de cazare, dispuse în 14 camere duble și 1 garsonieră. Localizare: între restaurantul complexului și Casa Bogdan, în apropierea locului de joacă pentru copii și a terenurilor de tenis și minifotbal. Casa Aron are în componența sa următoarele tipuri de camere: 14 camere duble, cu pat matrimonial, televizor și baie proprie cu cadă; 1 garsonieră cu pat matrimonial și canapea extensibilă (maxim 4 locuri), televizor și baie proprie cu cadă. Alte facilități: lobby la parter.
 • Vila Ana**** are o capacitate de 24 locuri de cazare, dispuse în 12 camere duble. Localizare: în partea sud-estică a complexului, lângă Casa Dorina, în apropierea foișorului și a platoului, la 75 metri distanță de recepție. Camerele Casei Ana sunt următoarele: 12 camere duble deluxe, cu pat matrimonial, televizor și baie proprie cu cadă. Alte facilități: living spațios cu bar și sală de mese la parter; sală de conferință cu o capacitate de 25-30 de locuri; sală de fitness la parter.
 • Vila Dorina*** are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse în 6 camere duble și 1 apartament format din două camere cu pat dublu matrimonial și o sufragerie. Are salon cu bar și șemineu la parter. Localizare: la 50 m față de recepție. Casa Dorina are în componența sa următoarele tipuri de camere: 6 camere duble cu pat matrimonial, televizor și baie proprie; 1 apartament cu două camere, sufragerie și baie. Alte facilități: living cu bar, la parter, șemineu; camerele au terase.
 • Vila Bogdan***are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse în 6 camere duble și 1 apartament. Localizare: în apropierea terenurilor de sport, pe malul micului lac din cadrul complexului. Casa Bogdan are în componența sa următoarele tipuri de camere: 6 camere duble, cu pat matrimonial, televizor și baie proprie; 1 apartament cu două camere, sufragerie și baie. Alte facilități: living cu bar la parter, șemineu; toate camerele au terase.
 • Vila Alex*** are o capacitate de 15 locuri de cazare, dispuse în 6 camere duble și 1 cameră triplă. Localizare: la 100 metri distanță de recepție. Casa Alex are în componența sa următoarele tipuri de camere: 6 camere duble cu pat matrimonial, televizor și baie proprie; 1 cameră triplă cu televizor și baie proprie. Alte facilități: living spațios cu bar la parter.
 • Vila de Lemn*** are o capacitate de 10 locuri de cazare, dispuse în 5 camere duble. Localizare: între Casa Dorina și Casa Alex, la 75 metri distanță de recepție. Casa de lemn are în componența sa următoarele tipuri de camere: 5 camere duble cu pat matrimonial, televizor și baie proprie. Alte facilități: living cu bar la parter.

Variante cazare

Loc în cameră DUBLĂ

Servicii incluse

Casa Bogdan, Casa Dorina, Casa Ovidiu 3*

600 RON

 • 3 nopți cu mic dejun și masă festivă de Crăciun cu open bar;
 • meniu cină festivă: gustare tradițională (4 feluri de brânzeturi, 4 feluri de carne, legume), platou țărănesc cu sarmale, cârnăciori, mămăligă, plăcinte asortate (cu brânză și cu mere);
 • open bar: apă plată sau minerală, Pepsi, palincă/ vișinată, vinul casei alb și roșu;

Hotel 3*(Hotel Grădiștei, Hotel Cheia), Vila 3* (Casa Aron, Casa Alex, Casa de Lemn)

750 RON

 • 3 nopți cu mic dejun și masă festivă de Crăciun cu open bar;
 • meniu cină festivă: gustare tradițională (4 feluri de brânzeturi, 4 feluri de carne, legume), platou țărănesc cu sarmale, cârnăciori, mămăligă, plăcinte asortate (cu brânză și cu mere);
 • open bar: apă plată sau minerală, Pepsi, palincă/ vișinată, vinul casei alb și roșu;

Casa Ana 4*

900 RON

 • 3 nopți cu mic dejun și masă festivă de Crăciun cu open bar;
 • meniu cină festivă: gustare tradițională (4 feluri de brânzeturi, 4 feluri de carne, legume), platou țărănesc cu sarmale, cârnăciori, mămăligă, plăcinte asortate (cu brânză și cu mere);
 • open bar: apă plată sau minerală, Pepsi, palincă/ vișinată, vinul casei alb și roșu;

*tarifele sunt exprimate în RON/ persoană/ pachet (loc în cameră DUBLĂ);

 • 3 nopți cu mic dejun și masă festivă de Crăciun cu open bar;
 • meniu cină festivă: gustare tradițională (4 feluri de brânzeturi, 4 feluri de carne, legume), platou țărănesc cu sarmale, cârnăciori, mămăligă, plăcinte asortate (cu brânză și cu mere);
 • open bar: apă plată sau minerală, Pepsi, palincă/ vișinată, vinul casei alb și roșu;
 • transportul la/ de la Moeciu;
 • alte servicii de masă decât cele menționate în secțiunea 'Servicii incluse';
 • asigurarea medicală de călătorie;
 • castelul Bran;
 • cheile Tătarului;
 • cetatea Râșnov;
 • biserica Neagră și centrul istoric al orașului Brașov;

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.