Conacul Maldar

4
 
Transport
Perioada de valabilitate 01.03.2022 - 23.12.2022
Tarife
de la
 
40
persoana / noapte

Conacul lui Maldăr te asteapta in zona Horezu sa descoperi farmecul boieresc al Olteniei de altadata. Conacul lui Maldar este asezat in Maldaresti, la 4 km de Horezu. Vei afla aici o cula autentica, incarcata de istorie si de personaje decupate parca din povesti.

Conacul lui Maldar are in total 27 de locuri de cazare, 12 camere duble si 3 camere single. Fiecare camera din Conacul lui Maldar este mobilata cu piese unicat, unele avand si zeci de ani de vechime, fiind lucrate manual din lemn de nuc si reconditionate pentru a pastra patina timpului. 

Pentru amatorii de gastronomie Conacul lui Maldar este locul in care te vei intalni cu bucatele oltenesti. Restaurantul conacului va multumi si cele mai rasfatate gusturi si va prepara, la cerere, un meniu special care sa desavarseasca experienta ta culinara.

Dar, fii pregatit si pentru piscina din aer liber. Este integrata cu grija in natura pentru ca tu sa beneficiezi la maximum de spatiu si aer curat. 

Atat crama cat si restaurantul conacului sunt spatiile perfecte pentru petrecerea unei seri reconfortante. Poti sa savurezi, cu un strop de muzica alaturi, unul din vinurile colectiei noastre care include cele mai cunoscute podgorii din zona. Sau, la fel de bine, te poti delecta cu un film, un concert celebru sau pur si simplu, cu un meniu delicios.

În zilele însorite, cand vrei sa te cufunzi în liniste si povesti de demult, ia-ti ceva de citit si adaposteste-te în foisorul din curtea conacului.

Alaturi de un ceai, o limonada sau o cafea, dupa-amiaza îti va fi un rasfat.

 

Perioada de valabilitate Loc in camera dubla
01.03.2022 - 23.12.2022 de la 40 eur

*tarifele din tabel sunt exprimate in euro/ persoana/ noapte;

*administratorii unitatii de cazare pot aduce modificari tarifelor afisate fara o notificare prealabila catre agentia de turism.

  • cazare cu mic dejun;
  • parcare;
  • WIFI gratuit.
  • supliment pranz sau cina;
  • excursii la obiectivele turistice din zona;
  • baie proprie, halate şi articole de toaletă gratuite;
  • camerele izolate fonic, cu mobilier autentic din lemn şi decor tradiţional românesc;
  • TV;
  • Wifi gratuit;

La Conacul lui Maldăr, camerele sunt încăperi “de poveste” ce poartă numele unor personaje din vechime (“Domnita Ruxandra”, “Lie Ciocirlie” sau “Fata de la Cozia”). Fiecare cameră este un ansamblu rafinat, în care mobilierul istoric autentic, grinzile vechi și covoarele tradiționale sunt armonios îmbinate cu cele mai moderne detalii de confort.

În conac, proprietarii au cultivat cu precădere stilul brîncovenesc, dar există și camere decorate cu mobilier Biedermayer, Alt Deutsch, sau chiar in eclecticul stil Empire. Majoritatea elementelor de décor au fost adunate de-a lungul mai multor ani din magazine si ateliere de antichitati din toata tara.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.