Club Vila Bran

vacanta la munte intr-o locatie cu castele din povesti

3
 
Transport
Perioada de valabilitate 22.04.2022 - 25.04.2022
Tarife
de la
 
7735
persoana / noapte

Club Vila Bran este situat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov, si la cca 800 m de Castelul Bran.

Club Vila Bran este format din 13 vile, se intinde pe o suprafata de 60.000 de metri patrati si ofera cazare turistilor sai in 113 camere duble, 23 apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi.  Dispune de un restaurant cu specific de stana cu o capacitate de 400 locuri, 2 terase cu vedere spre Muntii Piatra Craiului, Muntii Bucegi si Castelul Bran cu o capacitate de 200 de locuri, stana traditionala unde puteti privi demonstratii interactive de pregatire si preparare a bulzului si a branzei in coaja de brad, 2 piscine exterioare, 1 complex cu piscina incalzita, sauna, sala de fitness si mese de ping pong, parc istoric cu 12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, sala de spectacole, loc de joaca pentru copii interior si exterior, cursuri de echitatie cu cai si ponei, club pentru copii, parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, tiroliana, panou de alpinism, teren de tenis, miniteren de baschet, teren de volei (nisip), mini golf, petanque, tenis de picior, biliard, darts, tir cu arcul.

* Cazarea se face începȃnd cu ora 16:00 şi se termina la ora 11:00 in ziua plecarii. Nu se accepta introducerea si consumul de produse alimentare, precum si bauturi alcoolice si nealcoolice in locatie, altele decat cele comercializate in cadrul hotelului.

 

Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului concursuri si jocuri, ateliere de creatie atat pentru adulti, cat si pentru copii, doar pentru turistii care au optat pentru varianta 1 de tarif (cazare si mese). De asemenea, veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement: sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air - hockey, biliard, bank-shot), echitatie in manej (cal, ponei), tir cu arcul, darts, teren de fotbal, locuri de joaca pentru copii, parc natural, parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, de la Burebista pana la Regina Maria), Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Castelul Printesei, Barlogul lui Culita. Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii, a functionalitatii si a conditiilor meteo, in masura in care reglementarile impuse de institutiile statului ne vor permite.

In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joaca, animale domestice sau salbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

Perioada 

22.04 – 25.04.2022

(3 nopti)

 

Pachet 1, sector A

 

Pachet 1, sector B

 Tarife:

Cameră : începând de la 1250 lei/persoană/sejur

Cameră : începând de la 1140 lei/persoană/sejur

 

*tarifele din tabel sunt exprimate in Lei/ persoana/ pachet; la cerere tarife pentru copii.

*administratorii unitatii de cazare pot aduce modificari tarifelor afisate fara o notificare prealabila catre agentia de turism.

 

 • Cazare 3 nopti;
 • 3 mic dejun; 2 masa de pranz, 2 cina standard;
 • Masa Festiva de Paste, in data de 24 aprilie 2022, la cina veti putea alege variantele de meniu de mic dejun, pranz, cina din 3 variante de meniu prestabilite, iar cina (24.04.2022) va fi prestabilita de Club Vila Bran.
 • Prima masa servita pentru acest pachet va fi cina din data de sosire, iar ultima, micul dejun din data de plecare. Pentru pachet, locul la masa va fi alocat incepand cu prima masa servita (cina din ziua sosirii) si va fi mentinut pe toata perioada cuprinsa in varianta aleasa (mic dejun, pranz, cina).
 • Repartizarea (in cadrul sectorului achitat) se face in functie de ordinea rezervarilor.
 • In cazul in care turistii doresc sa prelungeasca sejurul de la 3 nopti la mai multe, se vor aplica tarifele de pachet cazare cu masa, aferente si este obligatoriu a se lua pachetul cu mese pentru noptile extra pachetului pentru Paste.
 • Masa de Paste, va fi rezervata in restaurant conform specificatiei din oferta: In sector A – la Etajul 1 al Restaurantului. In sector B – la Etajul 2 al Restaurantului, la Parter sau in foisorul de la etajul 1
 • Masa de Paste se desfasoara la Restaurantul principal – Stana Traditionala. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Club Vila Bran. Ora de servire a mesei de Paste este 19.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.
 • In incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara clubului.
 • SEJURUL ARE PERIOADA FIXA, RESPECTIV 3 NOPTI - 22.04 – 25.04.2022.
 • In zilele din cadrul pachetului de Paste va invitam la: spectacole cu foc de tabara si muzica folk, recitaluri; intalnire cu iepurasul; concursuri si jocuri pentru cei mici si cei mari; parada mascotelor Club Vila Bran; piese de teatru pentru copii si scenete cu mascote. Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii si a conditiilor meteo. Pentru detalii privind activitatile de agrement,va rugam sa consultati programul de activitati.
 • In noaptea de Inviere - ciocnim un ou rosu si un pahar de vin.
 • In duminica de Paste va invitam la o delicioasa cina festiva.
 • Veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement: 1 Piscina exterioara incalzita cu jacuzzi (in sezonul de vara); 1 Piscina exterioara, incalzita, pentru copii, cu instalatii de joaca (sezonul de vara); 1 Piscina interioara, incalzita, cu jacuzzi; Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Zona Arctica Club Vila Bran, Castelul Printesei si Barlogul lui Culita; Sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air - hockey, biliard, bank - shot); Mese de biliard, mese de ping – pong, petanque, darts, Echitatie in manej(cal, ponei); Clubul copiilor; Tir cu arcul/arma de paintball/arma de airsoft; Mega Sah; Sala de teatru; Parc natural cu hamace si bancute; Teren de tenis, mini teren de baschet, terenuri de fotbal; Pista jogging; Sala Squash; Mese de biliard, mese de ping - pong, petanque, darts; Amfiteatru – jocuri, concursuri; Parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria); Biblioteca; Atelier de creatie.
 • Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului, concursuri si jocuri, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii, a functionalitatii si a conditiilor meteo, in conformitate cu reglementarile impuse de catre institutiile statului.
 • pat suplimentar, 30 lei/zi;
 • echitatie in manej;
 • tir cu arcul/arma de airsoft;
 • concursuri cu indicii prin complex;
 • excursii la obiectivele turistice din zona;
 • baie proprie cu uscator de par;
 • TV;
 • apartamentele sunt formate din 2 camere/fiecare (1 dormitor si 1 living). 3 dintre ele au sauna si cada cu hidromasaj;
 • Wifi gratuit;

.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

La fiecare rezervare pentru Club Vila Bran primesti un voucher cadou