Club Vila Bran - Halloween 2021

vacanta la munte intr-o locatie cu castele din povesti

3
 
Transport
Perioada de valabilitate 29.10.2021 - 31.10.2021
Tarife
de la
 
6471
persoana / noapte

Club Vila Bran este situat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov, si la cca 800 m de Castelul Bran.

Club Vila Bran este format din 13 vile, se intinde pe o suprafata de 60.000 de metri patrati si ofera cazare turistilor sai in 113 camere duble, 23 apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi.  Dispune de un restaurant cu specific de stana cu o capacitate de 400 locuri, 2 terase cu vedere spre Muntii Piatra Craiului, Muntii Bucegi si Castelul Bran cu o capacitate de 200 de locuri, stana traditionala unde puteti privi demonstratii interactive de pregatire si preparare a bulzului si a branzei in coaja de brad, 2 piscine exterioare, 1 complex cu piscina incalzita, sauna, sala de fitness si mese de ping pong, parc istoric cu 12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, sala de spectacole, loc de joaca pentru copii interior si exterior, cursuri de echitatie cu cai si ponei, club pentru copii, parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, tiroliana, panou de alpinism, teren de tenis, miniteren de baschet, teren de volei (nisip), mini golf, petanque, tenis de picior, biliard, darts, tir cu arcul.

* Cazarea se face începȃnd cu ora 16:00 şi se termina la ora 11:00 in ziua plecarii. Nu se accepta introducerea si consumul de produse alimentare, precum si bauturi alcoolice si nealcoolice in locatie, altele decat cele comercializate in cadrul hotelului.

 

Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului concursuri si jocuri, ateliere de creatie atat pentru adulti, cat si pentru copii, doar pentru turistii care au optat pentru varianta 1 de tarif (cazare si mese). De asemenea, veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement: sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air - hockey, biliard, bank-shot), echitatie in manej (cal, ponei), tir cu arcul, darts, teren de fotbal, locuri de joaca pentru copii, parc natural, parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, de la Burebista pana la Regina Maria), Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Castelul Printesei, Barlogul lui Culita. Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii, a functionalitatii si a conditiilor meteo, in masura in care reglementarile impuse de institutiile statului ne vor permite.

In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joaca, animale domestice sau salbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 !!! REDUCERE TIMPURIE - 25% DIN TARIFELE DE CAZARE !!!

REDUCERE pentru rezervari timpurii: pachet de 90 de CAMERE cu reducere intre 25% si 5% .

Reducerea se aplica doar daca se achita integral in momentul rezervarii.

 - primele 30 de camere rezervate din pachetul de 90 de camere, benefiziaza de o reducere de 25%!

 - urmatoarele 30 de camere rezervate din pachetul de 90 de camere, beneficiaza de o reducere de 15% !

- ultimele 30 de camere rezervate din pachetul de 90 de camere beneficiaza de o reducere de 5% !

Aceste reduceri se aplica doar la contravaloarea de cazare din tariful de pachet (dupa ce se scade contravaloarea mesei). 

Perioada 

29.10 – 31.10.2021

(2 nopti)

 

Pachet 1, sector A

 

Pachet 1, sector B

 

Pachet 2

 

 

Tarife:

Cameră : începând de la 850 lei/persoană/sejur

Masa Festiva de Haloween – la Etajul 1 al Restaurantului.

Cameră : începând de la 750 lei/persoană/sejur

Masa Festiva de Haloween - la Etajul 2 al Restaurantului, la Parter sau in foisorul de la etajul 1.

Cameră : începând de la 320 lei/persoană/sejur

 

 

 

 

 

 

 

Servicii incluse:

- 2 mic dejun; 1 masă de prânz, 1 cină standard;

- Masa festivă de Halloween în data de 30 octombrie, la cina veti putea alege variantele de meniu de pranz (sambata), cina (vineri) din 3 variante de meniu prestabilite, iar variantele de mic dejun (sambata, duminica) si cina festiva (sambata) vor fi prestabilite de Club Vila Bran

Prima masă servită pentru acest pachet va fi cina din data de 29 octombrie, iar ultima va fi micul dejun din data de 31 octombrie.

Pentru aceasta varianta, locul la masa va fi alocat incepand cu prima masa servita (cina 29.10) si va fi mentinut pe toata perioada cuprinsa in varianta aleasa (mic dejun, pranz, cina). Repartizarea (in cadrul sectorului achitat) se face in functie de ordinea rezervarilor.

Masa festiva de Halloween se desfasoara la Restaurantul principal – Stana Traditionala. Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Club Vila Bran. Ora de servire a mesei festive de Halloween este 19.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.

- cazare 2 nopti

Tarif lei/copil cazat cu 2 adulți în cameră/apartament : 

0-2,99 ani - GRATUIT (fără pat suplimentar sau masă) 

3-15,99 ani : 

Pachet 1 - sector A - 455 lei

Pachet 1 - sector B - 395 lei 

 • cazare si masa conform ofertei;
 • acces la piscinele exterioare;
 • locuri de joaca;
 • mini zoo;
 • facilitatile din complex;
 • parcare;
 • WIFI gratuit.
 • mic dejun: 30 lei/adult si copil peste 3 ani; (pentru varianta de pachet fara servicii masa)
 • demipensiune: 70 lei/adult si copil peste 3 ani; (pentru varianta de pachet fara servicii masa)
 • pat suplimentar, 30 lei/zi;
 • echitatie in manej;
 • tir cu arcul/arma de airsoft;
 • concursuri cu indicii prin complex;
 • excursii la obiectivele turistice din zona;
 • baie proprie cu uscator de par;
 • TV;
 • apartamentele sunt formate din 2 camere/fiecare (1 dormitor si 1 living). 3 dintre ele au sauna si cada cu hidromasaj;
 • Wifi gratuit;

.

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.

La fiecare rezervare pentru Club Vila Bran primesti un voucher cadou