Oferta de Revelion la Veliko Tarnovo

periplu prin fosta capitala a Imperiului Bulgar

3
 
Transport:
Perioda de cazare: 30 decembrie 2020 - 02 ianuarie 2021
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Tarife
de la
 
125
persoana/ pachet

Program Revelion Veliko Tarnovo 2021.

 • 30 decembrie 2020. Plecare din tara spre Veliko Tarnovo si check-in la hotelul ales din oferta. Timp liber la dispozitie.

 • 31 decembrie 2020. Mic dejun (pentru variantele de cazare care includ mic dejun). Tur pietonal de oras alaturi de ghidul insotitor, vorbitor de limba romana. Intalnirea cu ghidul roman va fi stabilita si comunicata tuturor turistilor la o data ulterioara. Pe parcursul turului vom merge la cele mai importante obiective turistice din oras: cetatea Tsarevets, biserica Sfintii 40 de Martiri, monumentul Asanestilor cu o panorama superba asupra orasului Veliko Tarnovo si complexul etnografic Samovodska Charshiya. Dupa amiaza, optional, se poate vizita satul Arbanasi, aflat la aproximativ 10 km de Veliko Tarnovo. Arbanasi este renumit astazi pentru casele tipice acestei zone din nordul Bulgariei, multe dintre acestea gazduind restaurante cu preparate traditionale. De asemenea, se poate vizita biserica Sf Arhangheli Mihail si Gavril, ridicata in secolele XVII-XVIII. Ultimele pregatiri pentru trecerea in noul an. La multi ani 2021!

 • 01 ianuarie 2021. Mic dejun (pentru variantele de cazare care includ mic dejun). Timp liber la dispozitie sau, optional, se poate vizita orasul Gabrovo, aflat la 40 km de Veliko Tarnovo si renumit pentru arhitectura specifica perioadei Renasterii Nationale. La intoarcere, se poate face o scurta oprire in orasul Tryavna, cunoscut pentru aceeasi arhitectura de secol XIX si pentru podul Kivgireniyat. Intoarcere la hotel in Veliko Tarnovo.

 • 02 ianuarie 2021. Mic dejun (pentru variantele de cazare care includ mic dejun). Check-out si intoarcerea in tara.

Conditii speciale de anulare ca urmare a pandemiei de COVID-19. Rezervarile pentru acest pachet turistic sunt supuse conditiilor contractuale pe care le puteti studia aici. Totusi, ca urmare a prelungirii situatiei cauzate de pandemia de COVID-19, agentia INFINITY TRAVEL by Theda va ofera posibilitatea de a anula rezervarea, fara penalizari, pana la data de 25 decembrie 2020, pentru situatii datorate virusului Sars-Cov-2. Pentru mai multe informatii, agentii nostri de turism va pot aduce clarificarile necesare.

 Variante de cazare

 Tip masa

 Loc in camera DUBLA

 Family Hotel Varusha 2*

fara servicii de masa

 125 EUR

 Guest Rooms Tsarevets 2*

 fara servicii de masa

 139 EUR

 Hotel Tsarevets 3*

 mic dejun

 199 EUR

*tarifele sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet;

 • 3 nopti cazare la unul dintre hotelurile din oferta;
 • mic dejun (doar pentru varianta de cazare Hotel Tsarevets 3*);
 • tur pietonal in Veliko Tarnovo cu ghid insotitor vorbitor de limba romana;
 • BONUS! voucher in valoare de 25 EUR, valabil pentru inscrieri efectuate pana la data de 15 noiembrie 2020 (voucherul poate fi utilizat pentru o rezervare viitoare, pana la data de 31 decembrie 2021;
 • asigurare medicala de calatorie (acopera si COVID-19);
 • asigurare STORNO;
 • transportul din/ catre Romania;
 • alte servicii de masa decat cele specificate la fiecare varianta de cazare in parte;
 • masa festiva de Revelion;
 • alte servicii optionale;

Samovodska charshya, Veliko Tarnovo. 

 

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.