Teleferic Grand Hotel, Poiana Brașov

4
 
Transport: individual
Perioda de cazare: 30.04.2021-03.05.2021
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Tarife
de la
 
297
persoană/ pachet

Teleferic Grand Hotel 4* este situat în staţiunea montană Poiana Braşov, la baza pârtiei principale, lângă telecabină.

Hotelul Teleferic a luat naştere după anul 1970, fiind o construcţie în stilul clasicelor hoteluri de munte europene şi beneficiind de cea mai bună aşezare din staţiunea Poiana Braşov. Acesta s-a dezvoltat rapid oferind o privelişte minunată, acces facil la pârtii iarna, sau la trasee montane vara, precum şi un confort sporit din punct de vedere al serviciilor oferite. Începând cu anul 1992 acesta a fost închis până în anul 2012, cand au început lucrările de modernizare. În prezent, în urma transformărilor radicale şi adaptărilor la necesităţile secolului 21, Grand Hotel Teleferic şi-a redeschis porţile, fiind un hotel de 4* ce oferă o gamă foarte variată de servicii.

Grand Hotel Teleferic dispune de 260 de locuri de cazare împărţite în camere single, duble standard, duble superioare, junior suite, apartamente premium şi apartamente deluxe.

Camerele Single au suprafeţe începând de la 19 metri pătraţi, şi sunt dotate cu două paturi suprapuse. Camerele dispun de balcon, încălzire centrală, TV, cablu TV, telefon, internet wireless, mini-bar, seif, baie cu încălzire prin pardoseală, cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă cosmetică, halat şi papuci.

Camerele Duble Standard au suprafeţe începând de la 23 de metri pătraţi, pat matrimonial sau două paturi twin. Toate camerele dispun de balcon, cu excepţia celor de la parter şi demisol.

Camerele Duble Superioare se deosebesc de cele standard prin suprafaţa generoasă de 31 metri pătraţi.

Apartamentele Junior Suite dispun de suprafeţe începând de la 38 metri pătraţi, dormitor cu pat matrimonial sau două paturi twin şi zonă de relaxare cu canapea extensibilă, cele două fiind delimitate de o arcadă. O parte din apartamentele Junior Suite dispun de două băi, una cu cadă sau cabină de duş, lavoar şi vas de toaletă, iar a doua cu lavoar şi vas de toaletă cu funcţie dublă (bideu).

Apartamentele Premium sunt situate la ultimul etaj, au suprafeţe începând de la 42 de metri pătraţi şi pat matrimonial.

Apartamentele Deluxe sunt situate la ultimul etaj şi dispun de cea mai mare suprafaţă, 60 metri pătraţi. Ele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial şi baie propie, living cu pat matrimonial, canapea extensibilă, geam panoramic şi încă o baie complet utilată. Ambele băi sunt dotate cu cadă sau cabină de duş.

Pentru familiile cu copii, Teleferic Grand Hotel dispune de o grădiniţă cu personal specializat ce oferă un program variat pentru cei mici: şedinţe de pictură, desen, muzică şi dans.

Sala de cinema dispune de echipament de înaltă performanţă, scaune confortabile, rezoluţie înaltă a ecranului, sistem audio de ultimă generaţie. Turiştii pot urmări un film bun, un meci de fotbal, o cursă de Formula 1 sau Moto GP, un concert de calitate sau se pot delecta cu jocul preferat utilizând consola X Box ataşată sistemului.

În incinta magazinului specializat din cadrul Teleferic Grand Hotel se găsesc o multitudine de suveniruri tipic montane, cadouri personalizate pentru familie, prieteni sau parteneri de afaceri, produse de îngrijire corporală, selecţie de dulciuri și produse de patiserie, dulceţuri cu lapte, miere sau fructe de pădure, articole de vestimentaţie cu influenţe tradiţional românești, echipamente complete de ski ale producătorilor de marcă.

Perioada: 30.04 – 03.05.2021

Tarif persoana / pachet 3 nopti

Loc in camera dubla standard

297 euro

Loc in camera dubla superior

328 euro

Loc in Junior Suite

403 euro

Loc in Junior suite premium

463 euro

 • 3 nopti de cazare;
 • mic dejun bufet suedez;
 • parcare;
 • wi-fi gratuit.
 • supliment pranz sau cina;
 • excursiile optionale
 • majoritatea camerelor au balcon cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă ;
 • baie privată, cu cada sau cabina dus; uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci;
 • TV;
 • control individual al temperaturii;
 • minibar;
 • Wireless gratuit.

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.