Complex Turist Șuior, Baia Sprie

3
 
Transport: individual
Perioda de cazare: 30.04.2021 - 03.05.2021
TripAdvisor 3.0 Tripadvisor Score: 3.0
Tarife
de la
 
15077
persoană/ pachet

Complexul Turist Șuior 3* este situat în județul Maramureș, la 18 km de Municipiul Baia Mare. Accesul spre complex se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmației. Locația este semnalizată cu indicatoare la intersecția dintre DN 18 și șoseaua secundară care duce la complex. Complexul Turist Șuior este un altfel de loc decât altele, oferind oaspeților locația perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum și pentru practicarea sporturilor de vară, dar mai ales a celor de iarnă.

Iza, Mara și Ignis sunt cele trei minihoteluri care fac parte din Șuior Bază. Acestea însumează o capacitate de cazare de 99 locuri împărțite în 53 de camere single, duble matrimoniale, duble twin și apartamente. Spațiile de cazare sunt dotate cu mobilier elegant și toate facilitățile moderne. Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde și albastru, fiecare culoare dându-i camerei personalitate și farmec propriu. Dotările sunt la nivelul de 3* stele: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, internet wireless, baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător de păr.

Terasa de la Șuior Bază poate găzdui peste 40 de persoane. Ea se află în imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia.

Șuior Cota 1000 este format din trei cabane rustice, Gutâi, Țibleș și Pietrosu, denumite astfel după vestiții munți ai Maramureșului. Fiecare cabană dispunde de 5 camere duble și un living spațios pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier rustic și toate facilitățile moderne: mobilier rustic, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, cabină duș.

La demisolul restaurantului Șuior Cota 1000 se află barul cu posibilitatea de a primi peste 100 de persoane, loc denumit "œBar - după schi". Este locul ideal unde, schiorii obosiți veniți de pe pârtie, se pot odihni în timp ce beau un vin sau o țuică fiartă, băuturi calde și reci, alcoolice și nealcoolice și unde pot mânca preparate de tip fast-food, toate acestea într-o atmosferă plăcută, inspirată de stilul rustic al construcției.

În sezonul cald turiștii pot lua masa în aer liber pe cele 2 terase special amenajate la Șuior Cota 1000. Una mai mică, având 40 de locuri, situată în imediata apropiere a restaurantului și o a doua situată pe lac. Aceasta din urmă are 60 de locuri.

Complexul Turist Șuior dispune de terenuri de sport ce stau la dispoziția turiștilor pe toată durata șederii. Se pot practica sporturi de echipă precum: fotbal, handbal, volei, baschet, dar și sporturi individuale precum tenisul de câmp, atât pe terenul de zgură cât și pe cel de bitum. Se pot face drumeții pe munte, vizita împrejurimile ajutați de bicicletă, motocicletă, sau ATV, se poate face jogging, se poate juca o partidă de paint ball, existând în acest sens un poligon și echipamentul necesar practicării acestui sport.

În cadrul Complexului Turist Șuior există un loc special pentru copii cu personal specializat pentru supraveghere și animare - Părculețul Copiilor. Copiii beneficiază, printre altele, de leagăne și de un joc gonflabil cu lungimea de 21 m și lățimea de 5 m compus din: zid de ascensiune și multiple obstacole.

Telescaunul se află la numai 50 m de terasa complexului și are o capacitatede 1200 persoane/oră. Este dotat cu sistem pe bază de TAG-uri (transponder de radiofrecvență).

Complexul Turist Șuior se remarcă îndeosebi prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor de iarnă. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Turist Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Instalația de producere a zăpezii artificiale în lungime de 2700 m, alături de instalația de nocturnă ce se întinde pe 1500 m și a mașinilor speciale pentru nivelarea pârtiilor vin să întregească seria facilităților de iarnă oferite în cadrul complexului. Pentru începători a fost amenajată o pârtie de 100 m lungime dotată cu baby-ski, și instructori specializați. De asemenea, în sprijinul oaspeților a fost amenajat un centru de închiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 200 echipamente.

Perioada: 30.04-03.05.2021

Tarif persoana / pachet

Loc in camera dubla

750 ron

Loc in Apartament

860 ron

Copil 4-6.99 ani

225 ron

Copii 8-14.99 ani

385 ron

Pachetul este in sistem demipensiune.

30.04.2021

sosirea și cazarea oaspeților;

cină – bufet suedez;

01.05.2021

mic dejun – mâncare de dulce sau de post;

plimbare cu telescaunul la Cota 1000, acces 1 oră la parcul de distracții și degustare depăscuțe trad iționale maramureșene și 1 pahar de vin;

cină – bufet suedez;

OPTIONAL- participarea la Slujba Învierii (cu mașina personală) la ora 24:00 la una dintre bisericile din Baia Sprie situate la aprox. 5 km de Șuior.

02.05.2021

masă tradițională după „Înviere”, aprox. ora 01:30 (păscute cu brânză, ouă roșii, drob de miel, cozonac, slăninuță afumată, etc.) - bufet suedez (băuturi alcoolice și nealcoolice incluse);

mic dejun;

program liber;

cină maramureșeană – bufet suedez (băuturi alcoolice și nealcoolice incluse);

03.04.2021

mic dejun;

decazarea oaspeților;

 

OBSERVAȚII:

În data de 02.05.2021 cina maramureșeană cu bunătăți tradiționale și foc de tabără.

Persoanele care optează pentru oricare dintre pachete au acces gratuit la sauna, jacuzzi, fitness, biliard, tenis de masă (cu păstrarea normelor impuse de COVID-19) și 3 urcări cu telescaunul la Cota 1000 respectand programul de fucționare.

Un pahar de vin la lumina focului de tabără în seara de Paște, 02.05.2021.

Prețurile sunt valabile atât pentru Șuior Bază, cât și pentru Șuior Cota 1000.

OPTIONAL: participarea la Slujba Învierii (cu mașina personală) la ora 24:00 la una dintre bisericile din Baia Sprie situate la aprox. 5 km de Șuior.

minihotelurile IZA, MARA, IGNIȘ

  • mobilier elegant;
  • minibar;
  • televizor color;
  • televiziune prin satelit;
  • telefon;
  • internet prin sistem wireless;
  • baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător.

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.