Hotel Roman, Borșa

3
 
Transport: individual
Perioada de cazare: 30.042021-03.05.2021
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Tarife
de la
 
12060
persoană/ pachet

Hotelul Roman este situat in statiunea turistica Borsa din judetul Maramures, înconjurat de un lanț muntos (Munții Rodnei și Munții Maramureșului), în apropierea unor obiective turistice renumite (Mocănița, Cimitirul Vesel, Valea Vinului, Săpânța, bisericile din lemn, Cascada Cailor, lacul Iezer), iar pentru iubitorii sporturilor de iarna, in apropiere se afla si pârtia de schi (15 m distanta de teleski si partia de ski).

Este pozitionat departe de agitația și zgomotul urban, oferindu-va o ambianta placuta si relaxanta. Turistii beneficiaza de servicii de cazare la cele mai inalte standarde, concepute si personalizate astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in domeniu. De asemenea, ofera posibilitatea de a practica numeroase activitati in aer liber (plimbari in mijlocul naturii, drumetii, excursii off-road cu masini de teren, biciclete sau motociclete). Maramuresul istoric este bogat in traditii si obiceiuri stravechi, care asteapta sa ii descoperiti frumusetea.
Facilitati:
Hotelul a fost inaugurat în decembrie 2014 si dispune de: piscină interioară încălzită cu o vedere splendidă asupra munților Rodnei, zona SPA (sauna, salina), restaurant cu peste 200 de locuri, bar, parcare proprie cu sistem de supraveghere vide, terasă exterioară, spatiu de joaca pentru copii, acces gratuit la internet WI-FI în incinta hotelului. Se pot practica numeroase activitati in aer liber (plimbari in mijlocul naturii, drumetii, excursii off-road cu masini de teren, biciclete sau motociclete), iar iubitorii sporturilor de iarna au acces la partia de schi.

Perioada: 30.04 – 03.05.2021

Tarif persoana / pachet

Loc in camera fara panorama (vedere intr-o curte interioara)

600 ron

Loc in camere cu panorama (vedere catre Muntii Rodnei)

675 ron

Copii peste 5 ani, cazare in pat suplimentar

150 ron

  • accesul nelimitat la piscină, saună și salină;
  • internet wi-fi in tot hotelul;
  • parcare privata supravegheata video.

Piscina este incalzita, apa are ~30 grade, iar accesul se face prin hotel.

  • serviciile de masa; masa se va servi a-la-carte;
  • excursiile optionale.
  • baie privată, uscator de par;
  • TV LCD;
  • pat matrimonial;
  • Wireless gratuit.

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.