Hotel Paradiso, Mangalia

3
 
Transport: individual
Perioada de cazare: 30.04.2021-03.05.2021
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Tarife
de la
 
16781
persoană/ pachet

Hotel ,,Paradiso' este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plajasi la 250 m de centrul statiunii.Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie.
Cunoscut in trecut sub numele de ,,Hotel Mangalia-Siemens', hotelul ,,Paradiso' a fost renovat in totalitate si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare pentru afectiuni reumatismale si nu numai. In cadrul hotelului functioneazaun cabinet de Geriatrie Ana Aslan (reflexologie si masaj, salon de cosmeticasimanichiura), magazin de suveniruri, sala de fitness, piscina exterioara,loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte (dotate cu flipchart,videoproiector si instalatie sonorizare) si baza de tratament.
La mezanin, pentru a beneficia de tot confortul necesar unui sejur placut, veti gasi o cofetarie, o sala polivalenta, precum si o zona de relaxare, unde beneficiati de o retea wireless free pentru conexiune la internet.
Din anul 2007 hotelul ofera o piscina exterioara si un bazin pentru copii, cu 200 locuri amenajate pentru plaja; parcare de 120 locuri pazita si supravegheata video.

Camere: Hotelul are 273 de camere, dintre care 206 camere duble, 55 camere singlesi 12 apartamente, dotate cu TV, minibar, telefon, aer conditionat si baie cu dus. Apartamentele sunt dotate cu living (canapea) + dormitor, grup sanitar propriu, TV cablu, bar - racitor,telefon si aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate apartamentele hotelului au vedere la mare.

Atractiiin zona: Herghelia Mangalia si pepiniera de pur sange arab asteapta infiecare zi turistii care doresc sa viziteze padocurile, dar si pe cei care vorsa urmeze o ora de echitatie cu ponei sau pur sange arab; demonstratii hipice,plimbari cu trasura sau in galop pe malul marii la rasaritul soarelui. Portul turistic Mangalia, destinat ambarcatiunilor de agrement, Geamia ,,Esmahan Sultan', monument de arhitectura in stil maur, Farul Genovez, Situl arheologic, Biserica Sf. Mina, biserica de lemn construita in stil maramuresean, Muzeul dearheologie Callatis.

Perioada: 30.04 – 03.05.2021

Tarif persoana / pachet 3 nopti

Loc in camera dubla

835 ron

  • 3 nopti de cazare;
  • all inclusive;
  • wi-fi gratuit.
  • excursiile optionale.
  • baie;
  • TV;
  • telefon;
  • aer conditionat;
  • Wireless gratuit.

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.