Casa Poveste, Câmpulung Moldovenesc

4
 
Transport: individual
Perioda de cazare: 30.04 - 03.05.2021 / 01.05-04.05.2021
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Tarife
 
410
persoană/ pachet

Ansamblul "Casa Poveste" este situat in partea nordica a Masivului Rarau, pe valea paraului Sandru, oferind oaspetilor sai o oaza de liniste in mijlocul naturii. Complexul se intinde pe o surafata de aproximativ 2 hectare si cuprinde un iaz in care puteti pescui crapi si carasi, un foisor cu gratar si 'rula' (cuptor), loc de joaca pentru copii si parcare proprie.

Pensiunea Muzeu “Casa Poveste” are o capacitate de cazare de 28 locuri, punându-vă la dispoziție 14 camere (cu pat matrimonial și cu paturi duble) în cele 4 case ale colecției:

- Căsoaia (camere standard)

- Casa Mică (camere standard)

- Casa Lac (camere standard)

- Casa Veche (camere superioare)

Dotări si facilități:

- restaurant / lounge

- terasă și grădină

- foișor cu grătar și cuptor

- iaz cu pește

- Nou! Posibilitatea de plimbare cu mașina de epocă

Restaurant și zona de recreere:

Casa Poveste vă întâmpină cu bucate gătite proaspăt de gospodinele noastre utilizând produse provenite din gospodăria proprie și de la producătorii locali. Meniul este stabilit de noi în fiecare zi, în funcție de produsele disponibile și sezon. Pensiunea vă pune la dispoziție un living generos de aproximativ 40 locuri pentru luat masa. Gospodinele noastre vă așteaptă cu borș de sfeclă roșie, ciorbă câmpulungeană, hribi cu smântână și mămăliguță, tochitură cu mămăligă de barabule, balmuș cu lapte acru, plăcinte 'poale-n brâu', chiroște, cnedeli și multe alte bunătăți specifice zonei. Vă vom cinsti cu pelinaș, zmeurată și vin de casă după pofta inimii. Seara, vă puteți retrage în zona de relaxare, șezând pe laiță citind o carte din biblioteca proprie, jucând cărți, table sau remi cu prietenii sau planificându-vă excursiile din ziua următoare în dulcea Bucovină. În orice moment al zilei o alternativă de relaxare poate fi sauna sau jacuzzi-ul.

Facilități: restaurant,internet wireless, saună, piscină, bazin jacuzzi, loc de joacă amenajat pentru copii, parcare, grădină, foișor, leagăn, grătar, iaz cu pește, room service, informații turistice, plimbări cu trăsura / căruța / sania trasă de cai, remi, cărți de joc, produse tradiționale din gospodăria proprie.

Perioada: 30.04-03.05.2021 / 01.05 – 04.05.2021

Tarif persoana / pachet

Loc in camera standard 4*

410 euro

Loc in camera superioada 4*

470 euro

Loc in camera standard 5*

580 euro

Loc in camera superioada 5*

700 euro

Copil pana in 5 ani

Gratuit, fara pat suplimentar

Copil 6-12 ani

50% din tariful de adult

Copil peste 12 ani

tarif adult

La cerere se poate oferi si tarif pentru sejur 4 nopti.

 

30 APRILIE sau 1 MAI 2021

BUN VENIT !

Stropit cu afinată, pelinas si plăcinte.

Programul zilei: Sunteți invitați sa participati activ la obiceiul din strabuni al incondeierii oualelor.

Cina din ajunul Invierii va fi plină de bucate imbelsugate si voie buna. 

Dupa cina, va invitam sa participati la slujba de Inviere si sa luati Lumina de la una din bisericile sau manastirile din zona.

01 MAI sau 02 MAI 2021

Ora 01.30: Gustarea de dupa slujba de Inviere: Va invitam sa ciocnim un ou rosu si sa gustam din bunatatile pregatite special pentru aceasta ocazie.

Intre orele 11.00 – 13.30 Brunch: imbelsugat cu produse tradiționale din carne, drob, lactate, oua preparate in fel si chip, dulceturi de casa si bacarai (dulciuri).

Programul zilei: Acces parc aventura, Ieșiri la mănăstiri, Participare la slujbe . Vizitarea altor obiective turistice din zona (Herghelia Lucina, Lacul Iezer, Plimbare Telegondola Rarau, Codrii Seculari, Cheile de la Moara Dracului, Plimbare cu Mocanita). 

Cina: masa festivă de Paste va fi savurata pe muzică, suprize, traditii din bucovina voie buna si dans respectand normele COVID-19.

02 MAI sau 03 MAI 2021

Mic dejun / Brunch: imbelsugat cu produse tradiționale din carne, drob, lactate, oua preparate in fel si chip, dulceturi de casa si bacarai (dulciuri)

Programul zilei: Acces parc aventura, Ieșiri la mănăstiri, Vizitarea altor obiective turistice din zona (Herghelia Lucina, Lacul Iezer, Plimbare Telegondola Rarau, Codrii Seculari, Cheile de la Moara Dracului, Plimbare cu Mocanita)

Cina: serbare campeneasca (gratar in aer liber): cotlete, carnaciori cu garnituri, muraturi asortate, bauturi la alegere (vin fiert, tuica fiarta, palinca), toate in jurul focului de tabara.

03 MAI sau 04 MAI 2021

Mic dejun imbelsugat să va țină de sat pana ajungeti acasă!

Acces gratuit Parc Aventura:

- Tiroliana - multiple trasee

- sisteme de cățărare / escaladă

  • excursiile optionale;
  • baie privată, uscator de par;
  • frigider;
  • TV;
  • Wireless gratuit

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.