Alezzi Beach Resort, Mamaia

3
 
Transport: individual
Perioada de cazare: 30.04.2021-03.05.2021
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Tarife
de la
 
20524
persoană/ pachet

Alezzi Beach Resort Mamaia Nord este un complex de 160 de apartamente construit in zona Mamaia Nord – Navodari, dat in folosinta in anul 2019. Situat la 100 de metri de plaja si la 5 km de Kudos Beach, Alezzi Beach Resort este o varinta buna de cazare pentru turistii care doresc sa isi petreaca vacanta langa mare, dar in afara agitatiei din statiunea Mamaia.
Alezzi Beach Resort Mamaia Nord ofera apartamente si garsoniere, precum si piscina pentru adulti si copii, Spa center, sala de fitness, gradina amenajata, 2 locuri de joaca pentru copii, farmacie, 3 restaurante, parcare.
Apartamentele au vedere spre mare sau spre gradina complexului si sunt dotate cu chicineta, zona pentru servit masa, living, baie cu dus si balcon.

Perioada: 30.04 – 03.05.2021

Tarif persoana / pachet 3 nopti

Loc in camera studio

1020 ron

  • 3 nopti de cazare;
  • fara masa;
  • wi-fi gratuit.
  • servcii de masa, altele decat cele specificate la servicii incluse;
  • parcare;
  • excursiile optionale.

Garsonierele Superioare au 44 mp si sunt formate din living, baie, chicineta deschisa, balcon, vedere laterala la mare. Nu au dormitor separat, patul matrimonial si canapeaua sunt in livingroom. Au aer conditionat, televizor, chicineta dotata cu plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela, fier de calcat.
Garsoniera Studio are 37 mp si este formata din dormitor si living cu canapea extensibila, chicineta deschisa, fara vedere la mare.
Apartamentul cu un dormitor are 53 mp si este format din living, dormitor, chicineta, baie, balcon, cu vedere laterala la mare si are aceleasi dotari ca si garsoniera.
Apartamentul cu 2 dormitoare are 80 mp si este format din living, 2 dormitoare, baie, chicineta deschisa, balcon, cu vedere laterala la mare. Are aceleasi dotari ca si garsonierele.

Profită de oferta noastră

Trebuie să fii de acord cu condițiile pentru procesarea datelor tale personale.