Hotel Phoenix

4
 
Transport: individual
Perioada de valabilitate 01.07.2021 - 22.12.2021
Tarife
de la
 
2512
persoana / noapte

Hotelul Phoenix beneficiază de o poziționare privilegiată, într-o zonă înconjurată de verdeață, în nordul orașului Buziaș, oferind avantaje atât oaspeților cu preocupări în domeniul afacerilor, celor sosiți pentru tratament sau relaxare, cât și persoanelor dornice să viziteze și să cunoască locurile.

Oferă clienţilor 43 camere de tip double şi single, 2 apartamente într-un concept nou, ca fuziune între elementele clasice de înalt standard hotelier şi accente contemporane tehnologice.

Hotelul este prevazut cu sistem de supraveghere video si dispune de parcare păzită pe durata nopții în limita locurilor disponibile.

Buzias - singura statiune de interes national din vestul tarii care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare, folosind in procedurile de tratament factorii naturali de cura, la care pacientii nu au acces in cabinetele de fizioterapie sau sectiile de recuperare din orase sau din bazele de tratament al altor statiuni: 

- Apa minerală carbogazoasă folosita in cura externa sub forma de bai cu apa minerala incalzita si in cura interna de la buvetele din parc; 

- Mofetele, emanatii de CO2 benefice pentru circulatia periferica; 

- Aeroionozarea, concentratia aerului similara unei altitudini de 1000 m, desi statiunea este situata la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament si odihna. 

Grupe de afectiuni ce se pot trata: cardiovasculare (arteriopatie obliteranta, arteriopatie ischemica cronica, hipertensiune arterial, valvulopatii, boli ale venelor), neurologice, digestive, afecțiuni renale, circulatorii. 

Dintre statiunile cu profil cardiovascular, Buziasul dispune de bioclima cea mai potrivita pentru odihna, iar aeroionizarea constituie prin ea insasi o forma de tratament in afectiunile cardiovasculare.

 

 

Perioada de valabilitate Loc in camera dubla
01.07.2021 - 30.09.2021 185 lei
01.10.2021 - 22.12.2021  125 lei

 *tarifele din tabel sunt exprimate in Lei/ persoana/ noapte;

*administratorii unitatii de cazare pot aduce modificari tarifelor afisate, fara o notificare prealabila catre agentia de turism.

  • cazare cu pensiune completa;
  • 3 proceduri tratament / zi (luni-vineri);
  • parcare;
  • WIFI gratuit.
  • pat suplimentar;
  • excursii la obiectivele turistice din zona;
  • baie proprie;
  • TV;
  • aer conditionat;
  • acces gratuit la internet Wi-Fi;

Profita de oferta noastra

Trebuie sa fii de acord cu conditiile pentru procesarea datelor tale personale.