Vietnam, perla Asiei de Sud-Est

Tot ce trebuie sa știi pentru o experiența de neuitat în Vietnam

     O țară de o frumusețe naturală uluitoare și o complexitate culturală incredibilă, Vietnamul este irezistibil de captivant. De la plaje cu nisip fin și insule mărginite de corali, până la metropole aglomerate și jungle de smarald, aceasta este Asia așa cum probabil ți-ai imaginat-o, întinzându-se pe 1650 km de-a lungul țărmurilor Mării de Est.

20px
Condiții de călătorie în Maldive în contextul pandemic COVID-19

Relaxarea restricțiilor COVID-19 în Maldive

     Începând cu data de 20 decembrie 2020, ca măsură de prevenție împotriva COVID-19, toate persoanele care sosesc în Republica Maldive trebuie să facă dovada unui test PCR negativ făcut cu cel mult 96 ore înainte de plecarea către Maldive. Rezultatul testului PCR trebuie transmis prin intermediul portalului IMUGA cu 24 ore înainte de plecarea spre Maldive. Totodată, rezultatul de laborator trebuie prezentat în format tipărit sau electronic la biroul de check-in din aeroport.

20px
Zanzibar - insula mirodeniilor vă așteaptă

Condiții de călătorie în Zanzibar

     O națiune mică ce depinde de veniturile provenite din industria turismului, arhipelagul Zanzibar nu a fost scutit de pericolul numit COVID-19. După luni de adaptare la realitatea pandemică, Zanzibar reia activitatea în domeniul turismului, asigurând o deplină protecție atât în ceea ce îi privește pe turiștii care doresc să călătorească aici, cât și pe localnici.

20px
Vizită în patria faraonilor

Tot ce trebuie să știi despre călătoria în Egipt

Începând cu data de 1 iulie 2020, autoritățile egiptene au adoptat măsura redeschiderii spațiului aerian și, implicit, ridicarea restricțiilor de intrare în Republica Arabă Egipt. Așa că, dacă sunteți dornici să vizitați una dintre cele mai bogate țări în istorie și cultură, sau dacă doriți să petreceți un sejur de neuitat la marea Roșie, nu ezitați să vă rezervați cât mai curând un pachet turistic prin intermediul Infinity Travel.